ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Έκανε το μπρέικ και έμεινε ζωντανός ο Παναθηναϊκός!

Οι πράσινες επικράτησαν 3-0 σετ του Ολυμπιακού, μείωσαν τη σειρά σε 2-1 και έμειναν ζωντανές στο κυνήγι του τίτλου.

Έκανε το μπρέικ και έμεινε ζωντανός ο Παναθηναϊκός!

Το ματς

Οι «πράσινες» ξεκίνησαν καλύτερα στον αγώνα, προηγούμενες με 2-6, διατηρώντας και στη συνέχεια το προβάδισμα (9-13), αφού οι επιθέσεις τους ήταν αποτελεσματικές και η υποδοχή σταθερή. Η κυριαρχία του Παναθηναϊκού στο πρώτο σετ ήταν ξεκάθαρη και αυτό επιβεβαιώθηκε και στην εξέλιξη του σετ με το 10-18 και το 11-21, την ώρα που ο Ολυμπιακός έκανε πολλά λάθη. Οι φιλοξενούμενες δεν δυσκολεύτηκαν να διαμορφώσουν το 15-25 και να κάνουν το 0-1 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ η εικόνα του Ολυμπιακού ήταν βελτιωμένη, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ 6-6, αλλά ένα επιμέρους 1-4 έφερε τις «πράσινες» στο +3 (7-10). Το «τριφύλλι» προηγήθηκε ακόμα και με +5 (8-13), αφού το μπλοκ των «ερυθρόλευκων» δεν λειτουργούσε, την ώρα που η επίθεση των φιλοξενούμενων παρέμενε εξαιρετικά αποτελεσματική. Το 10-16 έδινε σημαντικό προβάδισμα στις «πράσινες» για να κατακτήσουν και το δεύτερο σετ, αλλά οι «ερυθρόλευκες» αντέδρασαν μειώνοντας σε 14-18. Ο Νέσιτς κάλεσε τάιμ άουτ, οι φιλοξενούμενες ξεκόλλησαν διαμορφώνοντας το 16-20, την ώρα που ο Ολυμπιακός είχε ανεβάσει την απόδοσή του για να ξαναμπεί στο σετ. Οι «ερυθρόλευκες» άλλαξαν τη λογική τους στο σερβίς πηγαίνοντας σε πιο τεχνικά χτυπήματα, η υποδοχή του Παναθηναϊκού… κοιμήθηκε σε πολλές περιπτώσεις και έτσι η Εμμανουηλίδου με άσσο μείωσε σε 20-21. Ο Παναθηναϊκός ήταν ψύχραιμος και με 22-25 πήρε και το δεύτερο σετ, κάνοντας το 0-2.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 338 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχοντας την Άτκινσον στο σερβίς ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε και στο τρίτο σετ με 1-6. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού άλλαξε διαγώνια και πασαδόρο (Τσιτσιγιάννη και Τάνη), με την πρώτη να δίνει λύσεις στις «ερυθρόλευκες», αλλά τις «πράσινες» να διατηρούν το προβάδισμα (6-10). Ο Παναθηναϊκός παρά κάποια χαμένα σερβίς, μπόρεσε να ξεφύγει με +6 (7-13), με τον Λορέντζο Μιτσέλι να αλλάζει και πάλι την διαγώνιο με την πασαδόρο, επαναφέροντας τις Κούμπουρα και Καράρο. Το «τριφύλλι» είδε τις «ερυθρόλευκες» να μειώνουν εκ νέου (13-17), αλλά ήταν στο χέρι του να τελειώσει τη δουλειά. Έτσι και έγινε. Τα… φίνα κορίτσια ήταν σε εξαιρετικό βράδυ και το πιστοποίησαν με μία ακόμα αντίδραση, «γράφοντας» αρχικά το 14-20 και στη συνέχεια το 20-25, κάνοντας το 0-3 στα σετ.

Τα σετ: 0-3 (15-25, 22-25, 20-25)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.