ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού μέσα στη Νέα Σμύρνη

Η ομάδα πόλο Παναθηναϊκού επικράτησε με 25-24 του Πανιωνίου μέσα στη Νέα Σμύρνη.

Σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού μέσα στη Νέα Σμύρνη

Σε ένα συγκλονιστικό ματς, οι «πράσινοι» του Δημήτρη Μάζη κατάφεραν να επικρατήσουν της ομάδας της Νέας Σμύρνης και να κάνουν το 1-0 στη σειρά των προημιτελικών. Έτσι, αν το «τριφύλλι» επικρατήσει και στο δεύτερο παιχνίδι την προσεχή Τετάρτη (24/4, 20:00) στο κολυμβητήριο του Γουδή, τότε θα «σφραγίσει» την πρόκρισή του στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Να σημειωθεί πως αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανιωνίου, αφού είχε επικρατήσει και στα δύο ματς της Β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη είχε συγκλονιστική εξέλιξη και συνεχείς εναλλαγές στο σκορ. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 12-10, αλλά ο Πανιώνιος ισοφάρισε στο φινάλε με τον Γούνα και έστειλε το ματς στα πέναλτι. Εκεί ο Ριστίσεβιτς απέκρουσε το 14ο του Πανιωνίου, που εκτέλεσε ο Καλαϊτζής και ο Παπανικολάου πέτυχε το νικητήριο για το τριφύλλι.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 338 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά τα πέναλτι:

Γούνας, 1-0.

Χατζηγούλας, 1-1.

Μοσκόφ, 2-1

Μπραΐμης 2-2.

Γκιουβέτσης, 3-2.

Αγκόρτσας, 3-3.

Καλαϊτζής, 4-3.

Αλλαγή Γαλανίδη με Λιμαράκη ο Πανιώνιος στην εστία.

Παπανικολάου, 4-4.

Κοπελιάδης, 5-4.

Στίβενσον 5-5.

Γούνας, δοκάρι

Χατζηγούλας, απόκρουση Γαλανίδη (που επέστρεψε στο τέρμα)

Μοσκόφ, 6-5.

Μπραΐμης, 6-6.

Γκιουβέτσης, 7-6.

Αγκόρτσας, 7-7.

Καλαϊτζης, 8-7.

Παπανικολάου, 8-8.

Στο τέρμα ο Κρατημένος για τον Παναθηναϊκό.

Κοπελιάδης, 9-8.

Στίβενσον, 9-9.

Γούνας, 10-9

Χατζηγούλας, 10-10

Ξανά Ριστίσεβιτς στο τέρμα του ΠΑΟ

Μοσκόφ, 11-10

Λιμαράκης στο τέρμα του Πανιωνίου

Μπραΐμης, 11-11

Γκιουβέτσης, 12-11

Αγκόρτσας, 12-12

Καλαϊτζής, απόκρουση Ριστίσεβιτς

Παπανικολάου, 12-13

Οκτάλεπτα: 2-1, 4-4, 2-3, 4-4, πέν. 12-13

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 3, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 4, Παπάκος, Γραμματικός, Καλαϊτζής 5, Μοσκόφ 5, Μουρίκης 2, Γούνας 5, Σπαντιδάκης, Καπετανάκης, Λιμαράκης, Παυλοστάθης, Κατραούρας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Δευτεραίος 1, Κανδανολέων, Παπανικολάου Ν. 5, Νικολαΐδης Γ. 1, Στίβενσον 5, Μπραΐμης 3, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 2, Δερμιτζάκης Δ. 1, Αγκόρτσας 6, Αλβέρτης, Κρατημένος, Χωματάς, Ζερβουδάκης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.