ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κόντρα στις δημοσκοπήσεις: Κάτω από αυτό το ποσοστό «απέτυχε» η Νέα Δημοκρατία…

Τα σχέδια του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Νέα Δημοκρατία.

Κόντρα στις δημοσκοπήσεις: Κάτω από αυτό το ποσοστό «απέτυχε» η Νέα Δημοκρατία…

Σε τροχιά ευρωεκλογών επανέρχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την επιστροφή του από τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, καθώς η 9η Ιουνίου πλησιάζει και ο ίδιος επιθυμεί να εκπέμψει όσο το δυνατόν πιο έντονα και σε όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές είναι εφικτό δια ζώσης τα μηνύματα της ΝΔ για την κρισιμότητα της κάλπης την οποία έχει αναγάγει σε εθνική κάλπη θέτοντας ξεκάθαρα ως διακύβευμα τη σταθερότητα της χώρας.

Αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.