ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εκτός έδρας δοκιμάσια κόντρα στη Λαμία με στόχο το διπλό

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Λαμία (17:00), με... αυτοσκοπό το διπλό που θα τον κρατήσει σε τροχιά τίτλου.

Εκτός έδρας δοκιμάσια κόντρα στη Λαμία με στόχο το διπλό

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στο «Αθανάσιος Διάκος» απέναντι στη Λαμία και θέλει τους τρεις βαθμούς, όπως το έκανε την περασμένη Κυριακή στη Λεωφόρο. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου αποδεικνύεται αρκετά ανταγωνιστική στα πλέι οφ και στόχος της είναι να δυσκολέψει κάθε αντίπαλο. Οι «πράσινοι» ωστόσο θέλουν να επιβληθούν, για να παραμείνουν σε τροχιά κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Λαμία: Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Τζανδάρης, Νούνιες, Μαρτίνεθ, Λέικ, Σλίβκα, Τσιλούλης.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.379 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Χουάνκαρ, Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Γεντβάι, Αράο, Τσέριν, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Μπακασέτας, Ιωαννίδης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ:

17:00 Λαμία – Παναθηναϊκός Cosmote Sport 1 19:30 Άρης – ΑΕΚ Novasports Prime 20:30 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ Cosmote Sport 1

Η βαθμολογία

1. AEK 31 69 2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 31 68 3. ΠΑΟΚ 30 67 4. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 30 63 5. ΑΡΗΣ 31 48 6. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 31 34

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.