ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Για το break στο ΣΕΦ

Ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει το break στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό στον τρίτο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Παναθηναϊκός: Για το break στο ΣΕΦ

Στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ διεξάγεται σήμερα (13.00) ο τρίτος τελικός των play off του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Οι δύο ομάδες μετά τους δύο πρώτους τελικούς βρίσκονται στο 1-1 στις νίκες και όποια κερδίσει θα πάρει το προβάδισμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, καθώς θα προηγείται με 2-1. Πρωταθλήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που θα συμπληρώσει τρεις νίκες, ενώ ο τελικός θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο Youtube.

Από την πλευρά της η πλέι μέικερ του Παναθηναϊκού Διονυσία Αλεξανδρή ανέφερε για τον σημερινό αγώνα: «Είναι ένας ακόμη τελικός ανάμεσα στις δυο κορυφαίες του πρωταθλήματος. Πρόκειται για ένα αμφίρροπο ματς που όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη και έχει την μεγαλύτερη συγκέντρωση θα νικήσει. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί όσο γίνεται καλύτερα γνωρίζοντας ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι σε αυτή τη σειρά των τελικών».

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.615 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.