ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στη Λαμία

Αυτή είναι η επικρατέστερη ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το αποψινό ματς στη Λαμία.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στη Λαμία

Για τo… εξάποντο στη Λαμία ο Παναθηναϊκός!

Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν τη Λαμία στο “Αθανάσιος Διάκος” για την 6η αγωνιστική των playoffs και με νίκη παραμένουν ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου.

το «τριφύλλι» θέλει πάση θυσία να φύγει με το «διπλό» από την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας προκειμένου να παραμείνει ζωντανό στο κυνήγι του τίτλου. Το «πρέπει» για την ομάδα του Φατίχ Τερίμ είναι μεγάλο, αφού άπαντες δουλεύουν με προσήλωση στον στόχο. Άλλωστε η βαθμολογική συγκομιδή του Παναθηναϊκού δεν σβήνει τις ελπίδες, καθώς σε πέντε ματς στη διαδικασία των playoffs, μετρά τέσσερις νίκες εκ των οποίων οι τρεις με ανατροπή.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.383 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο οι «πράσινοι» δεν θέλουν να μπουν σε περιπέτειες και θα στοχεύσουν στο να καθαρίσουν γρήγορα το ματς προκειμένου να αποβάλλουν το άγχος και να κάνουν διαχείριση ενόψει του ντέρμπι της Τετάρτης (24/4) με την ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Ο προπονητής της ομάδας, αναμένεται να μην προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στην ενδεκάδα. Στο «πράσινο» απουσιολόγιο, μπήκε το όνομα του Φίλιπ Τζούριτσιτς, ο οποίος έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στη γάμπα, αλλά και των Ζέκα, Ούγκο, Γερεμέγεφ, Παλάσιος για αγωνιστικούς λόγους. Αντίθετα ο Τούρκος τεχνικός επανέφερε μετά από δυο μήνες τον Αϊτόρ, που δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Με τα δεδομένα αυτά λοιπόν η ενδεκάδα θα απαρτίζεται από τους, Ντραγκόφσκι, Κώτσιρα, Γεντβάι, Ακαϊντίν, Χουάνκαρ, Αράο, Τσέριν, Μπακασέτα, Λημνιό, Μπερνάρ, Ιωαννίδη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.