ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Mε Σταμολάμπρου στον τρίτο τελικό!

H Άννα Νίκη Σταμολάμπρου θα αγωνιστεί κανονικά απέναντι στον Ολυμπιακό!

Παναθηναϊκός: Mε Σταμολάμπρου στον τρίτο τελικό!

Επιστροφή στο «τριφύλλι», με την Ελένη Καπογιάννη να έχει και πάλι στη διάθεσή της την Σταμολάμπρου, που ξεπέρασε το πρόβλημα με την ίωση που αντιμετώπισε και την έθεσε νοκ άουτ για τον δεύτερο τελικό.

Η Ελληνίδα γκαρντ δήλωσε και πάλι «παρούσα», είναι στην 12άδα του Παναθηναϊκού για το Game 3 της σειράς των τελικών κόντρα στον Ολυμπιακό και θα αγωνιστεί κανονικά στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.