ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Πολύ μεγάλη προσοχή από ομάδα και κόσμο για να αποφύγει ο Παναθηναϊκός την παγίδα της Λαμίας»

Ο Τάσος Νικολογιάννης επίστησε την προσοχή όλων στον Παναθηναϊκό σε αγωνιστικό επίπεδο και… μη για το ματς στη Λαμία και εκτίμησε πως η 11άδα θα έχει μόνο μια αλλαγή, του Λημνιού.

Νικολογιάννης: «Πολύ μεγάλη προσοχή από ομάδα και κόσμο για να αποφύγει ο Παναθηναϊκός την παγίδα της Λαμίας»

Για πολύ κρίσιμο παιχνίδι, που κρύβει κινδύνους μέσα και έξω από τις τέσσερις γραμμές, έκανε λόγο με αφορμή το αποψινό του Παναθηναϊκού με τη Λαμία, ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Πάρα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, σημαντικό, παγίδα θα έλεγα εγώ. Έχει πάθει ζημιά πάρα πολλές φορές από την Λαμία και φέτος στη Λεωφόρο, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια. Θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσοχή, να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος ο Παναθηναϊκός, να αποφύγει αυτή την παγίδα. Αν κερδίσει θα έχει κάνει κατά 3/4 αυτό που πρέπει απέναντι στις “αδιάφορες” ομάδες, θα μένει ένα με τον Άρη, σε αντίθεση με πέρυσι που έχασε βαθμούς από τον Βόλο. Η ομάδα που θα έχει απώλειες σε αυτά τα τέσσερα ματς, θα έχει μειονέκτημα έναντι των άλλων. Παίζει στα κόκκινα η Λαμία, ειδικά με τον Παναθηναϊκό, ενώ δεν έχει κάτι να χάσει», σημείωσε σχετικά.

Ο Τάσος Νικολογιάννης επισήμανε ότι πάρα πολλοί φίλοι του «τριφυλλιού» θα βρεθούν στη Λαμία, καθώς πήραν και από τα εισιτήρια των γηπεδούχων, εκτιμώντας πως περίπου 4.500 οπαδοί του θα είναι στο «Αθανάσιος Διάκος» και θα χρειαστεί να δείξουν αυτοσυγκράτηση.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.455 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, χαρακτήρισε σχεδόν σίγουρο ότι ο Τερίμ θα αλλάξει σχήμα, ο Παναθηναϊκός θα παίξει με 4-3-3, με τον Λημνιό να φαίνεται ότι θα ξεκινήσει και να είναι η μοναδική αλλαγή στην 11άδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.