ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κάτας: «Είναι το φαβορί της σειράς ο Παναθηναϊκός»

Για τη σειρά των playoffs της Euroleague με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Όντεντ Κάτας.

Κάτας: «Είναι το φαβορί της σειράς ο Παναθηναϊκός»

Στην παραδοχή ότι ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί για να προκριθεί στο Final Four της Euroleague προχώρησε ο προπονητής της Μακάμπι, Όντεντ Κάτας.

«Υπάρχουν δύο διαφορετικά στυλ παιχνιδιού μεταξύ των δύο ομάδων. Εκείνοι παίζουν σε πιο αργό τέμπο, ενώ εμείς παίζουμε πιο γρήγορα και με συνεχής ροή στο παιχνίδι. Αμυντικά υπάρχουν μικρές διαφορές ωστόσο έχουν ένα πλεονέκτημα και έχει να κάνει με την εμπειρία ορισμένων παικτών του Παναθηναϊκού», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Μπορώ να παραλληλίσω τη σειρά με αυτήν που παίξαμε πέρυσι κόντρα στη Μονακό. Ελπίζω με την εμπειρία που αποκομίσαμε να έχουμε μάθει και να να γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε φέτος. Είναι το φαβορί ο Παναθηναϊκός παίζοντας τα παιχνίδια στην έδρα τους. Εμείς δεν θα έχουμε το 3ο και το 4ο ματς στο Γιαντ Ελιάου και στην ατμόσφαιρα που είχαμε συνηθίσει οπότε θα είναι ντεζαβαντάζ», ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο Κάτας.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.