ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λιθουανός δημοσιογράφος: «Πρέπει να πάω κόντρα στον Παναθηναϊκό – Περισσότερη ποιότητα η Μακάμπι»

Ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Ρίτις Βισνιάουσκας, για μια ακόμη φορά, πηγαίνει... κόντρα στον Παναθηναϊκό, προβλέποντας ότι θα αποκλειστεί στη σειρά με τη Μακάμπι με 3-1!

Λιθουανός δημοσιογράφος: «Πρέπει να πάω κόντρα στον Παναθηναϊκό - Περισσότερη ποιότητα η Μακάμπι»

Ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Ρίτις Βισνιάουσκας, για μια ακόμη φορά, πηγαίνει… κόντρα στον Παναθηναϊκό, προβλέποντας ότι θα αποκλειστεί στη σειρά με τη Μακάμπι με 3-1!

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Πρέπει να αποδεχτώ το ρόλο και το χαρακτήρα που δημιουργήθηκε για μένα. Δεν τον δημιούργησα εγώ, δημιουργήθηκε για μένα. Πρέπει να πάω απέναντι στον Παναθηναϊκό σε κάθε πιθανό σενάριο.

Γιατί λέω Μακάμπι στα 4 παιχνίδια; Γιατί θα ήταν χαζό να πω Μακάμπι στα 5 παιχνίδια. Δεν τους βλέπω να κερδίζουν ένα Game 5 στο ΟΑΚΑ, οπότε ο μόνος τρόπος να κερδίσουν τη σειρά είναι να το κάνουν στο Βελιγράδι.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 197.786 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γιατί διαλέγω την Μακάμπι; Πρώτα απ’ όλα ξέρετε ότι από πέρσι η Μακάμπι και η Μονακό είναι δύο από τις αγαπημένες μου ομάδες. Προτιμώ την Μακάμπι, αυτό είναι το πρώτο. Δεύτερον, παρότι είναι 2ος με τον 7ο, αν δείτε την ποιότητα και τα ρόστερ των δύο ομάδων είναι ισοδύναμες στο ματσάρισμα.

Δεν νομίζω ότι η Μακάμπι έχει κάποιο σοβαρό mismatch. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Παναθηναϊκού, είναι το ΟΑΚΑ κατά τη γνώμη μου. Θα είναι ενδιαφέρουσα σειρά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.