ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πετρίδης: «Η πιο σημαντική πρόκληση των τελευταίων ετών για τον Παναθηναϊκό AKTOR – Να αντιπαρατάξει τα προτερήματά του»

Ο Γιώργος Πετρίδης επισήμανε τη σημασία των αγώνων του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στα playoffs και εξήγησε τι πρέπει να γίνει για να προκριθεί στο Final-4.

Πετρίδης: «Η πιο σημαντική πρόκληση των τελευταίων ετών για τον Παναθηναϊκό AKTOR – Να αντιπαρατάξει τα προτερήματά του»

Με όλα του τα «όπλα» διαθέσιμα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός AKTOR στα πολύ σημαντικά ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπως ανέφερε ο Γιώργος Πετρίδης.

«Τα εισιτήρια με την Μακάμπι Τελ Αβίβ εξαφανίστηκαν σε λίγες ώρες, καταλαβαίνουμε την δίψα του κόσμου. Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του μια σημαντική πρόκληση, την πιο σημαντική των τελευταίων ετών και για να τα καταφέρει πρέπει να δείξει ένα καλό πρόσωπο. Θα είναι διαθέσιμοι όλοι οι τραυματίες, γύρισε και ο κόουτς και θα αρχίσει σήμερα η προετοιμασία. Σε αυτά τα ματς θα είναι όλοι απαραίτητοι, θα χρειαστούν όλοι να προσφέρουν κάτι. Πρέπει να καταφέρει να αντιπαρατάξει ο Παναθηναϊκός τα δικά του προτερήματα απέναντι στην Μακάμπι», σχολίασε σχετικά.

Παράλληλα,  χαρακτήρισε θετικό για τους «πράσινους» ότι το τελευταίο διάστημα έχουν ανέβει ο Παπαπέτρου, καθώς έχει μέγεθος και αθλητικότητα και μπορεί να «ματσάρει» τον Κόλσον, αλλά και ο Βιλντόζα.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.387 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Πετρίδης αναφέρθηκε και στην πιθανότητα να δούμε τον Καλαϊτζάκη σε κάποια… ειδική αποστολή στην περιφέρεια του Παναθηναϊκού απέναντι στην ισραηλινή ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.