Μπάσκετ

Ήττα στο ΣΕΦ, αλλά μπορεί την ισοφάριση στη Λεωφόρο

Ήττα στο ΣΕΦ, αλλά μπορεί την ισοφάριση στη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά σε μεγάλη ανατροπή στο ΣΕΦ, όμως μια τεχνική ποινή κατά της Σταμολάμπρου και ένα επιθετικό φάουλ που χρεώθηκε η Τζόουνς στο κρισιμότερο σημείο του ματς, έφραξαν τον δρόμο για το break και έδωσαν το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να επικρατήσει 61-53 και να κάνει το 2-1 στη σειρά των τελικών της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Άγγιξε σπουδαία ανατροπή στο ΣΕΦ, αλλά…μπορεί την ισοφάριση στη Λεωφόρο!

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού, πλήρωσε το κακό δεύτερο δεκάλεπτο στον τρίτο τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, πλησίασε μέχρι και στους τρεις πόντους, όμως ένα επιθετικό φάουλ-ανακάλυψη κατά της Τζόουνς, αλλά και μια τεχνική ποινή νωρίτερα στη Σταμολάμπρου, έκριναν το ματς και έδωσαν το δικαίωμα στην ομάδα του Πειραιά να επικρατήσει 61-53 και να κάνει το 2-1 στη σειρά.

Οι «ερυθρόλευκες» έχουν πλέον match ball τίτλου, αφού έκαναν το 2-1 και στο 4ο ματς στη Λεωφόρο την Τετάρτη (24/4, 17:00) με νίκη κατακτούν το πρωτάθλημα, με το «τριφύλλι» να θέλει να ισοφαρίσει τη σειρά και να την στείλει σε Game 5.

Για τον Παναθηναϊκό πρώτη σκόρερ ήταν η Τζίλιαν Αλέιν με 14 πόντους, κάνοντας ακόμα ένα double-double 16 ριμπάουντ, με την Τζάζμιν Τζόουνς να προσθέτει άλλους 13 και να ακουμπά το triple double με 11 ριμπάουντ και 9 τελικές πάσες. Στους 11 η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, που είχε 3/5 τρίποντα, με τους 8 να τους πετυχαίνει στην πρώτη περίοδο.

Τα δεκάλεπτα: 11-12, 31-19, 41-33, 61-53

Exit mobile version