ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βίντεο ΑΠΟΛΑΥΣΗ: Oι 10 καλύτερες φάσεις του «εξάστερου» στη φετινή Euroleague!

Tα... καλύτερα plays του εξάστερου τη φετινή σεζόν στη Euroleague!

Βίντεο ΑΠΟΛΑΥΣΗ: Oι 10 καλύτερες φάσεις του «εξάστερου» στη φετινή Euroleague!

Και τώρα…Mακάμπι στον δρόμο για Βερολίνο!

Ο Παναθηναϊκός έκανε μια μυθική πορεία στη Regular Season της Euroleague τερματίζοντας στη δεύτερη θέση με ρεκόρ 23-11 και πλέον ετοιμάζεται για τις μάχες κόντρα στη Μακάμπι με πλεονέκτημα έδρας προκειμένου να επιστρέψει σε Final Four.

Οι “πράσινοι” έπειτα από μια σπουδαία επένδυση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με πρωτομάστορα τον Εργκίν Αταμάν και… ΗΓΕΤΗ τον Κώστα Σλούκα θα το πάνε μέχρι τέλους για να ράψουν το 7ο στο Βερολίνο.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.392 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε αυτή την πορεία ο Παναθηναϊκός κατείχε πολλές θεαματικές, αλλά και ανατριχιαστικές φάσεις, με το διπλό στο Μονακό, χάρη σε buzzer beater του Γκριγκόνις, παρόμοια νίκη στην Μπολόνια επί της Βίρτους με ήρωα τον Ναν, αμέτρητα μπλοκ από Γκραντ, Αντετοκούνμπο, αλλά και καρφώματα! Πάρα πολλά καρφώματα του Ματίας Λεσόρ!

Δείτε τις 10 καλύτερες στιγμές του Παναθηναϊκού στη φετινή Εuroleague!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.