ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τάσος Νικολογιάννης

Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την πεντάρα του Παναθηναϊκού στην Λαμία, τον Φώτη Ιωαννίδη, που μοίρασε... δραμαμίνες, τον Τάσο Μπακασέτα, που έκανε παπάδες με τον Φώτη και τον μεγάλο τελικό με την ΑΕΚ.

Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες!

Προσπάθησαν με όλους τους αθέμιτους τρόπους να τον σταματήσουν. Αρχικά με το να του πιπιλάνε το μυαλό την ώρα, που παίζει όπως έκανε ο Μάντζιος και ο Τσιλούλης και στη συνέχεια με την χυδαία επίθεση από τα σκουπίδια του διαδικτύου, που θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη. Ο Φώτης Ιωαννίδης συνεχίζει να απαντάει και να τους γλεντάει στο γήπεδο. Στην Λαμία έβαλε δύο γκολ, είχε μία ασίστ και σε άλλο ένα γκολ αυτός ήταν που ουσιαστικά το δημιούργησε. Σε όλη την διάρκεια του αγώνα, που αγωνίστηκε πέρασε με όλους τους τρόπους τα αντίπαλα στόπερ, που μόνο με φάουλ τον έκοβαν.

Από την στιγμή που δεν μπορείτε να τον πιάσετε αλλιώς, πιάστε τον Φώτη διότι μοιράζει… δραμαμίνες. Ο Τάσος Μπακασέτας κοντά του έκανε και αυτός όργια με δύο γκολ και δύο ασίστ, βρισκόταν με κλειστά τα μάτια με τον Φώτη και με την συμβολή και του πολύ καλού Βέρμπιτς το κοντέρ έγραψε πέντε!

Ο τρόπος που βρίσκονται στο γήπεδο ο Ιωαννίδης με τον Μπακασέτα, είναι ότι ονειρευόμασταν όταν ο Παναθηναϊκός δαπάνησε ένα σπουδαίο ποσό, για να φέρει τον Τάσο τον Γενάρη. Και είναι το καλύτερο νέο για τους τέσσερις τελικούς, που μένουν μέχρι το τέλος στο πρωτάθλημα και τον έναν στο κύπελλο.

Η Λαμία κλώτσησε, έπαιξε αντιαθλητικά στο πρώτο ημίχρονο με τον Νούνιες να μένει ατιμώρητος για δύο δολοφονικά μαρκαρίσματα, αλλά δεν τα… κατάφερε να πάρει κάτι. Εμεινε με την ελπίδα και τον Τσιλούλη να χτυπιέται για ένα χαμένο κοντρόλ στην αρχή του αγώνα και μία χαμένη ευκαιρία στο 0-5.

Την στιγμή, λοιπόν, που ο Παναθηναϊκός έδωσε άλλη μία μάχη και την κέρδισε στην Θεσσαλονίκη έγινε, ότι περιμέναμε δηλαδή η ΑΕΚ νίκησε. Ο Αρης στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός, προηγήθηκε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο βγήκε στο γήπεδο με 10 λεπτά καθυστέρηση και ουσιαστικά ήταν σαν να μην βγήκε καθόλου στο γήπεδο. Ο Μάντζιος παρουσίασε στο δεύτερο ημίχρονο μία ομάδα, που έπαιξε στο 200%, έδωσε μεγάλες μάχες και 11 λιοντάρια παρουσιάστηκαν. Τι όχι; Ούτε τα προσχήματα. Πάμε για τον μεγάλο τελικό την Τετάρτη…

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.