ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Για την ολική επαναφορά και την ισοφάριση στου Ρέντη

Ο Παναθηναϊκός αναζητά απόψε στο κλειστό του Ρέντη στις 17:30 το break κόντρα στον Ολυμπιακό ώστε να ισοφαρίσει τη σειρά των τελικών.

Για την ολική επαναφορά και την ισοφάριση στου Ρέντη

Να κάνει την ολική επαναφορά και το break στου Ρέντη!

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται σήμερα απόν Ολυμπιακό και θέλει νίκη που είναι μισός τίτλος προκειμένου να στείλει σε τέταρτο ματς τη σειρά των τελικών της Volley League.

Ο Παναθηναϊκός πήρε σημαντική ανάσα στον τρίτο τελικό επικρατώντας στο tie break (3-2 σετ) και πάει στο «Μελίνα Μερκούρη» για το break και την ισοφάριση. Οι «πράσινοι» ζουν πλέον με τη σημαντικότατη απώλεια του Αγκίρε Ιερεθουέλο, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει αντικατασταθεί επάξια από τον Σταύρο Κασαμπαλή. Παρότι ο Παναθηναϊκός την εφετινή σεζόν δεν έχει νικήσει στο Ρέντη για το πρωτάθλημα στοχεύει για μία νίκη που θα ανατρέψει και πάλι τα δεδομένα στις επικές μονομαχίες των δύο «αιωνίων».

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 359 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

O προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, δήλωσε για τον τέταρτο τελικό: «Είπαμε αμέσως μετά το ματς στο Μετς που νικήσαμε ότι παραμένουμε με την πλάτη στον τοίχο. Αυτό δεν αλλάζει και φυσικά πρέπει να κάνουμε κατάθεση ψυχής στο Ρέντη για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτή τη στιγμή επιλέγουμε να μη μιλάμε καθόλου και να έχουμε το μυαλό μας όλοι συντονισμένο στον τέταρτο τελικό που κρίνει πολλά».

*Θυμίζουμε ότι ποτέ στην ιστορία της Volley League (Ή Α1 βόλεϊ) καμία ομάδα δεν έχει ανατρέψει εις βάρος της 2-0 σε σειρά τελικών.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βασιλειάδης. Παρατηρητής Αγώνα: Καλπακτσόγλου. Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεωργουλέας Διαιτητής Challenge: Κουτσούλας. Επόπτες: Παπαθανασίου, Χατζηβασιλείου. Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Τελικοί – Θέσεις 1-2

1ος Τελικός: Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 Γυμναστήριο Μετς, Αθήνα, 18.00 (Live Streaming P.A.O. T.V.): Παναθηναϊκός Α.Ο. – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 0-3 (23-25, 30-32, 17-25) (νίκες: 0-1) 2ος Τελικός: Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 Γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη», Ρέντη, 17:45 (EΡΤ-3 H.D.): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Παναθηναϊκός Α.Ο. 3-0 (25-17, 25-16, 26-24) (νίκες: 2-0) 3ος Τελικός: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 Γυμναστήριο Μετς, Αθήνα, (Live Streaming P.A.O. T.V.): Παναθηναϊκός Α.Ο. – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 3-2 (25-15, 21-25, 20-25, 25-20, 19-17) (νίκες: 1-2) 4ος Τελικός: Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 Γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη», Ρέντη, (EΡΤ-3 H.D.): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Παναθηναϊκός Α.Ο. (νίκες: 2-1) 5ος Τελικός: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 (αν χρειαστεί) Γυμναστήριο Μετς (Live Streaming P.A.O. T.V.): Παναθηναϊκός Α.Ο. – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

*Ο τίτλος του πρωταθλητή κρίνεται στις 3 νίκες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.