ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Το ποδοσφαιρικό bullying Μπακασέτα-Ιωαννίδη στα playoffs και το… 76% συμμετοχής στα γκολ του Παναθηναϊκού!

Ο Φώτης Ιωαννίδης και ο Τάσος Μπακασέτας, ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού και στη νίκη με σκορ 5-0 επί της Λαμίας, αποδεικνύοντας ότι μπορούν να κάνουν ποδοσφαιρικό bullying σε οποιαδήποτε αντίπαλη άμυνα.

Το ποδοσφαιρικό bullying Μπακασέτα-Ιωαννίδη στα playoffs και το... 76% συμμετοχής στα γκολ του Παναθηναϊκού!

H λύσσα που έχει ο Παναθηναϊκός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος καθρεφτίστηκε το απόγευμα της Κυριακής (21/4) στη Λαμία. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 5-0 της τοπικής ομάδας κάνοντας το 5/6 στο πρωτάθλημα, έμεινε στο -1 από την κορυφή και πάει την Τετάρτη σε έναν μεγάλο τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στην ΑΕΚ για να προσπεράσει στη βαθμολογία και να γίνει το απόλυτο φαβορί για το πρωτάθλημα.

Σε αυτά τα έξι ματς, απόλυτοι πρωταγωνιστές του «τριφυλλιού» είναι ο Τάσος Μπακασέτας και ο Φώτης Ιωαννίδης. Οι δυο Έλληνες διεθνείς, αποδεικνύουν ότι βρίσκονται με «κλειστά» μάτια, συνεχίζοντας παράλληλα το ποδοσφαιρικό… bullying στις αντίπαλες άμυνες!

Αμφότεροι συμμετέχουν ενεργά, όντες στην πρώτη… γραμμή της «μάχης» του τίτλου και μαζί με τον Μπερνάρ κουβαλούν τον Παναθηναϊκό στα playoffs.

Αλλά ας επικεντρωθούμε σε Ιωαννίδη και Μπακασέτα, ώστε να δούμε τι ακριβώς έχουν κάνει σε αυτά τα playoffs.

Από την ημέρα της άφιξης του Τάσου Μπακασέτα, όλοι σχεδόν περίμεναν ότι η συνεργασία τους θα ήταν άψογη, αφού είχαμε πάρει μια μικρή γεύση και από την Εθνική.

Αυτό επιβεβαιώνεται πλήρως στα έξι ματς των playoffs, όπου οι δυο τους έχουν σκοράρει συνολικά εννέα, από τα 17 γκολ του «τριφυλλιού», ενώ μοίρασαν και συνολικά τέσσερις ασίστ!

Δηλαδή, έχουν συμμετοχή στα 13 από τα 17 τέρματα του Παναθηναϊκού στο mini πρωτάθλημα!

Το ποσοστό; 76,5% των τερμάτων του Παναθηναϊκού, προέρχεται από τα πόδια του Τάσου Μπακασέτα και του Φώτη Ιωαννίδη!

Μάλιστα το επίτευγμα αυτό γίνεται ακόμη μεγαλύτερο για τους δυο, αφού μόλις ΕΝΑ από αυτά, προέρχεται από στατική φάση (εκτέλεση κόρνερ Μπακασέτα, κεφαλιά Ιωαννίδη για το 3-0 επί της Λαμίας), ενώ τα υπόλοιπα 12 αποτελούν “προϊόν” του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού σε open play!

Ακόμη πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός παίρνει γκολ από Μπακασέτα και Ιωαννίδη στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, στα οποία η ομάδα του Φατίχ Τερίμ, έκανε τις δυο από τις τρεις ανατροπές, με τον Φώτη να έχει σε αυτά τα δυο ματς τρία γκολ και τον Τάσο να μετρά δυο !

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.