ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: To βίντεο της Μακάμπι για τις «μάχες» των playoffs της Euroleague!

ΦΟΒΕΡΟ βίντεο!

Παναθηναϊκός: To βίντεο της Μακάμπι για τις «μάχες» των playoffs της Euroleague!

Με έναν πολύ όμορφο και παράλληλα νοσταλγικό τρόπο προετοιμάζει η Μακάμπι το κοινό για τις μεγάλες μάχες με τον Παναθηναϊκό στα playoffs της Ευρωλίγκας.

Σε αυτό βλέπουμε δύο ηλικιωμένους φίλους της ομάδας του λαού να θυμούνται θρυλικές μορφές στις ιστορικές αναμετρήσεις των δύο ομάδων. Από τον Μποντιρόγκα, τον Αλβέρτη, τον Μπατίστ και τον Διαμαντίδη, μέχρι τον Γιασικεβίτσιους, τον Βούισιτς, τον Πάρκερ και τον Κάτας.

«Μια θρυλική μονομαχία», όπως αναφέρει η Μακάμπι.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 24.831 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.