ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παρέμβαση εισαγγελέα για το Άρης – ΑΕΚ!

Τα όσα ειπώθηκαν μετά το Άρης-ΑΕΚ προκάλεσαν εισαγγελική έρευνα όπως αναφέρει το grtimes.gr προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση περαιτέρω.

Παρέμβαση εισαγγελέα για το Άρης - ΑΕΚ!

Τα όσα ειπώθηκαν μετά το Άρης-ΑΕΚ προκάλεσαν εισαγγελική έρευνα όπως αναφέρει το grtimes.gr προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση περαιτέρω.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, ο αντιπρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ Αλέξης Κούγιας δεν στάθηκε τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά αναφέρθηκε στον Άρη, τον πρόεδρό του Θοδωρή Καρυπίδη και τον προπονητή Άκη Μάντζιο. Άφησε αιχμές περί στημένου αγώνα και ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας έδωσε εντολή στον εισαγγελέα- αρμόδιο για αθλητικά θέματα- Αναστάσιο Κεσίση να παραγγείλει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης. Ζητούμενο είναι να διακριβωθεί αν στοιχειοθετούνται παραβάσεις του αθλητικού νόμου, παράνομος στοιχηματισμός και οποιοδήποτε άλλο αδίκημα προκύψει από την έρευνα που θα ανατεθεί στο Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας της ΕΛΑΣ.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.379 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης θα κληθούν να καταθέσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι και θα προσκομισθούν αποδεικτικά μέσα.

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και δήλωσε τα εξής: «Δε θα μιλήσω καθόλου για το υπέροχο αυτό παιχνίδι που απολαύσαμε σήμερα. Θέλω να μιλήσω για το παραποδόσφαιρο. Αυτό που έκαναν σήμερα ο Μάντζιος και ο Καρυπίδης δεν είναι αλλοίωση πρωταθλήματος, είναι βάρβαρη προσβολή προς όλους τους φιλάθλους, βάρβαρη προσβολή σε όλες τις μεγάλες και ιστορικές ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα, βάρβαρη προσβολή στην ιστορική ομάδα του Άρη.

Άρης δεν είναι Βέροια, ούτε το Μοσχοχώρι, το χωριό του Καρυπίδη. Είναι μεγάλη ομάδα και δεν μπορεί να χρησιμοποιείται για πονηρές ιστορίες. Προσκαλώ τον εισαγγελέα να πάρει την κασέτα του παιχνιδιού και συγχρόνως να γίνει έρευνα για τις στοιχηματικές αποδόσεις σε σχέση με την ανατροπή του σκορ, δε θέλω να πω τίποτα άλλο».

Η ΠΑΕ Άρης μέσω επίσημης ανακοίνωσης απάντησε στον Αλέξη Κούγια για τα όσα είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και ζήτησε «να παρέμβει εδώ και τώρα ο εισαγγελέας για να δει τι πραγματικά συμβαίνει επιτέλους στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια».

Πηγή: GRTIMES.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.