ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Με στόχο το 1-0

Τη Μακάμπι Τελ Αβίβ φιλοξενεί απόψε στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, στο πρώτο παιχνίδι για τα Play Offs της Euroleague (20:30, NovasportsPrime).

Παναθηναϊκός: Με στόχο το 1-0

Οι «πράσινοι» μετά από τέσσερα χρόνια επιστρέφουν στη συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης, το τέλος της οποίας ελπίζει να τους βρει στο Final 4 του Βερολίνου. Για να συμβεί αυτό το «τριφύλλι» θα πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα απόψε και να πάρει τη νίκη απέναντι στην ομάδα του λαού. Μάλιστα, στην κανονική περίοδο η Μακάμπι έχει επικρατήσει και τις δύο φορές του Παναθηναϊκού, αλλά είναι γνωστό πως τα Play Offs είναι μία άλλη ιστορία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Έργκιν Αταμάν υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, ενώ και στην άλλη πλευρά, ο Όντετ Κάτας δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα.

Oι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία) και Μίλος Κόλιενσιτς (Μαυροβούνιο) θα είναι οι τρεις διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.550 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά το πρόγραμμα της σειράς:

Game 1 (23/04, 20:30) Παναθηναϊκός -Μακάμπι Τελ Αβίβ

Game 2 (25/04, 21:15) Παναθηναϊκός -Μακάμπι Τελ Αβίβ

Game 3 (30/04, 20:00) Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παναθηναϊκός

Game 4 (αν χρειαστεί, 02/05, 21:45) Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παναθηναϊκός

Game 5 (αν χρειαστεί 08/04) Παναθηναϊκός -Μακάμπι Τελ Αβίβ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.