ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

AS: «Πολλές ισπανικές ομάδες κοιτάζουν τον Χουάνκαρ»

Νέο δημοσίευμα από την Ισπανία αναφέρει ότι για τον Χουάνκαρ ενδιαφέρονται αρκετές ισπανικές ομάδες.

AS: «Πολλές ισπανικές ομάδες κοιτάζουν τον Χουάνκαρ»

Το συμβόλαιο του Χουάνκαρ με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και κανείς δεν γνωρίζει το αν θα συνεχίσει ή όχι.

Σύμφωνα με την «AS», αρκετοί σύλλογοι της Ισπανίας που καλοβλέπουν την περίπτωσή του.

Ανάμεσά τους είναι η Ράγιο Βαγιεκάνο, 15η στην Primer Division και η Λεγανές, πρωτοπόρος στη Segunda Division, ενώ σημειώνεται πως στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο υπήρξε ενδιαφέρον και από την Μπέτις, η οποία μάλιστα εμφανίζεται να έκανε προσπάθεια για να τον αποκτήσει.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.379 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Η μεγάλη εμπειρία του στη La Liga και το γεγονός ότι μπορεί να αποκτηθεί ως ελεύθερος, καθιστούν την επιλογή του ελκυστική», προσθέτει το δημοσίευμα.

«Ο ελληνικός συλλογος έχει δείξει τη διάθεση να συνεχίσει να υπολογίζει στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν αποκλείει κανένα σενάριο μέχρι σήμερα, αλλά θα ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος αν είχε ξανά μία ευκαιρία στο ισπανικό ποδόσφαιρο και βλέπει πολύ θετικά το ενδεχόμενο να επιστρέψει»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.