ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ανατριχιαστικοί διάλογοι: «Έχουμε πόλεμο κ@λ@μπατσοι»

«Έχουμε πόλεμο κωλόμπατσοι, θα σας σκοτώσουμε όλους», «Νέα Σμύρνη σας χρειάζεται ξανά», «θα σας βρούνε όλους κρύους». Αυτές οι φράσεις ακούστηκαν το βράδυ της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη από τους χούλιγκανς που επιτέθηκαν στις διμοιρίες των ΜΑΤ στο γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, όπως προκύπτει από το υλικό της ογκωδέστατης δικογραφίας που έχουν από το πρωί στα χρέη τους οι δικαστικοί λειτουργοί.

Ανατριχιαστικοί διάλογοι: «Έχουμε πόλεμο κ@λ@μπατσοι»

«Έχουμε πόλεμο κωλόμπατσοι, θα σας σκοτώσουμε όλους», «Νέα Σμύρνη σας χρειάζεται ξανά», «θα σας βρούνε όλους κρύους». Αυτές οι φράσεις ακούστηκαν το βράδυ της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη από τους χούλιγκανς που επιτέθηκαν στις διμοιρίες των ΜΑΤ στο γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, όπως προκύπτει από το υλικό της ογκωδέστατης δικογραφίας που έχουν από το πρωί στα χρέη τους οι δικαστικοί λειτουργοί. Όμως δεν ήταν μόνο αυτό που προκάλεσε ανατριχίλα στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που χειρίστηκαν την υπόθεση. Είναι χαρακτηριστικός ο διάλογος που γίνεται μεταξύ ενός κατηγορούμενου και του φίλου του αρκετό καιρό μετά την δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη.

«ΦΙΛΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ»: Και ευθεία βολή ε; Μπαμ.

«ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ »: Ναι.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 23.428 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«ΦΙΛΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ»: Και όποιον πάρει ο χάρος,

«ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ »: Τα πήγανε δέκα άτομα εκεί τα άδειασαν όλα. Εδώ ρε μ…κα είχανε σαράντα δυναμίτες ΑΚ. Δεν ήταν μόνο ναυτικές ήταν πολλά τα πράγματα εκείνη την ημέρα. Ξέρεις τι είναι να φας σαράντα δυναμίτες τώρα;

«ΦΙΛΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ»: Πήγανε για θάνατο δηλαδή; Πήγαν να σκοτώσουν.

«ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ »: Ναι πήγαν να γ…ουν τα ματ και ήταν λίγα τα ματ.

Όσον αφορά στον ρόλο του ηγετικού στελέχους της Θύρας 7, το όνομα του οποίου φιγουράρει στην πρώτη θέση του διαβιβαστικού εγγράφου της αστυνομίας, οι αρχές έχουν ξεκάθαρη εικόνα για τον ρόλο του. «Σύμφωνα με την εντολή του μόλις αυτός θα έριχνε την πρώτη μολότοφ, τότε οι υπόλοιποι θα ξεκινούσαν να εκτοξεύουν τα αντικείμενα με τα οποία είχαν εφοδιαστεί κατά των αστυνομικών».

Παρά τους ισχυρισμούς του γνωστού μάνατζερ, ο οποίος υποστήριζε ότι «έδωσε ένα πανό και στη συνέχεια έφυγε από το γήπεδο» οι εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας δίνουν τελείως διαφορετική εκδοχή. Συγκεκριμένα, «στο βιντεοληπτικό υλικό φαίνεται το ηγετικό στέλεχος της Θύρας 7 να βρίσκεται στο παρκέ του γηπέδου και να συνομιλεί με τον μάνατζερ. Στη συνέχεια ο τελευταίος, πληκτρολογεί για αρκετά δευτερόλεπτα στο κινητό του και αμέσως μετά βγαίνει από την πλαϊνή θύρα. Λίγο μετά λαμβάνουν χώρα οι επιθέσεις…» περιγράφεται στην έρευνα των αστυνομικών.

Εμείς σκοτώσαμε μπάτσο, οι άλλοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα»: Οι ανατριχιαστικές συνομιλίες ετά τη δολοφονία του 31χρονου αστυνομικού στου Ρέντη" />

Πηγή: zougla.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.