ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκριγκόνις: «Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου – Ψηλά το κεφάλι»

Οι δηλώσεις του Μάριους Γκριγκόνις μετά την ήττα του Παναθηναϊκού.

Γκριγκόνις: «Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου - Ψηλά το κεφάλι»

Στην ανάγκη ανασύνταξης ενόψει Game 2, στάθηκε σε δηλώσεις του μετά την ήττα του Παναθηναϊκού AKTOR από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Μάριους Γκριγκόνις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Χάσαμε κάποια επιθετικά ριμπάουντ, δεχθήκαμε πόντους στο transition. Ήμασταν καλοί στην επίθεση, αλλά πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά στην άμυνα. Δεν είναι το τέλος του κόσμου, πρέπει να κάνουμε τρεις νίκες.

Δεν ξέρω ακριβώς τι ομάδα είμαστε. Σε κάποια παιχνίδια κερδίζαμε τρέχοντας στο γήπεδο, σε άλλα κρατώντας τον αντίπαλο στους 70 πόντους. Έχουμε πολλές δυνατότητες αλλά πρέπει να κρατάμε τους αντιπάλους μας κάτω από τους 80 πόντους. Τότε θα νικάμε. Πρέπει να συνεχίσουμε και να μάθουμε από τα λάθη μας.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.403 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όταν χάνεις πρέπει να δείξεις χαρακτήρα. Υπήρχε πρόβλημα με τα φάουλ και με τον ρυθμό. Ο Ναν δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό για αυτό. Ήταν πολλοί παράγοντες, πρέπει να κάνουμε καλά τα μικρά πράγματα και να έχουμε ενέργεια. Ο κόουτς Αταμάν ξέρει τι να κάνει. Δε θα είναι εύκολο. Θα ήταν χαζό να περιμένουμε πως με το πλεονέκτημα θα περάσουμε. Κρατάμε το κεφάλι ψηλά και προχωράμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.