ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για την ενδεκάδα του «τριφυλλιού» στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τα δεδομένα για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για την ενδεκάδα του «τριφυλλιού» στη Νέα Φιλαδέλφεια

Για το μεγαλύτερο must win παιχνίδι του μέχρι το επόμενο πάει στη Νέα Φιλαδέλφεια απόψε ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στην OPAP Arena στις 20:30 για την 7η αγωνιστική των playoffs και με νίκη παίρνουν πολύ σημαντική ώθηση στην υπόθεση του τίτλου.

Το σύνθημα στην ομάδα είναι ένα: “ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ”. Oι πράσινοι προετοιμάστηκαν με αυτή τη φιλοσοφία υπό τις οδηγίες του Φατίχ Τερίμ, με τον Τούρκο τεχνικό να μην ανακοινώνει αποστολή πριν το ματς.

Ο Τούρκος τεχνικός θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή το τι θα γίνει με τον Μπερνάρ. Ο Βραζιλιάνος που βγήκε στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Λαμία, υποβλήθηκε σε μαγνητική η οποία είναι καθαρή και οι πιθανότητες να αγωνιστεί απόψε είναι μοιρασμένες.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.956 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με τα δεδομένα αυτά ο Φατίχ Τερίμ αναμένεται να παρατάξει μια ενδεκάδα με τον Ντραγκόφσκι να επιστρέφει στην εστία, ενώ η άμυνα θα είναι η ίδια με του “Αθανάσιος Διάκος”, δηλαδή, Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Γεντβάι, Χουάνκαρ. Ο Αράο, με τον Τσέριν τα δυο χαφ και ο Μπακασέτας στο “10”. Σε ό,τι αφορά την επίθεση ο… σίγουρος είναι ο Φώτης Ιωαννίδης.

Αν ο Μπερνάρ κριθεί ετοιμοπόλεμος τότε θα ξεκινήσει αριστερά, με τον Λημνιό, ή τον Παλάσιος δεξιά. Αν όχι, τότε φαβορί για το αριστερό άκρο θα είναι ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.