ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: «O δρόμος είναι μακρύς – Πάμε μαζί»

Μήνυμα πίστης και ενότητας από τον Παναθηναϊκό ενόψει του Game 2 με τη Μακάμπι.

Παναθηναϊκός: «O δρόμος είναι μακρύς - Πάμε μαζί»

Η «πράσινη» ΚΑΕ έστειλε το δικό της μήνυμα ενόψει της συνέχειας των playoffs μέσω των social media, δημοσιεύοντας παράλληλα και φωτογραφίες από το χθεσινό παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να υπέστη σοκ στο Game 1 από τη Μακάμπι γνωρίζοντας την ήττα ωστόσο για μια ομάδα με τη φανέλα του εξάστερου τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Σύσσωμη η ομάδα με πρώτους τους ηγέτες της σε διοίκηση (Δημήτρη Γιαννακόπουλο), τεχνική ηγεσία (Εργκίν Αταμάν) και παρκέ (Κώστα Σλούκα) γνωρίζουν ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και ο Παναθηναϊκός πάει αρχικά για ισοφάριση στο δεύτερο ματς και εν συνεχεία για ένα τουλάχιστον break στο Βελιγράδι.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 166.630 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ο δρόμος είναι μακρύς… Πάμε μαζί!», ήταν η ατάκα του «τριφυλλιού», το οποίο και θα υποδεχθεί αύριο, Πέμπτη (25/04, 21:15) τη Μακάμπι στο Game 2.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.