ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οριστικό: Αυτό είναι το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στην 9η και τη 10η αγωνιστική των playoffs

Ανακοινωθηκε το πρόγραμμα!

Οριστικό: Αυτό είναι το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στην 9η και τη 10η αγωνιστική των playoffs

Aνακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τη διοργανώτρια αρχή, το πρόγραμμα για την 9η και τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League!

Όπως έγινε γνωστό και περιμέναμε εδώ και λίγες ώρες, έγιναν αλλαγές στην ημερομηνία και την ώρα των αναμετρήσεων της προτελευταίας και της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League και τα ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο!

Συγκεκριμένα λοιπόν αποφασίστηκε μετάθεση διεξαγωγής των αγώνων της 9ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs για την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024, αντί για την 8η Μαΐου 2024 που είχαν οριστεί με προηγούμενη ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.878 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 15/5 στις 20:00 το βράδυ, ενώ την ίδια ώρα θα παίζουν Ολυμπιακός-ΑΕΚ και Λαμία-Άρης.

Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε τη μετάθεση της διεξαγωγής των αγώνων της 10ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs για την Κυριακή 19 Μαΐου 2024, αντί για την 12η Μαΐου 2024 που είχαν οριστεί αρχικά.

Δηλαδή Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, ΑΕΚ-Λαμία και Άρης-ΠΑΟΚ, όλα στις 20:00.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.