ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Στην προπόνηση του «εξάστερου» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος – Ασπίδα σε Αταμάν και παίκτες!

Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει του Game 2 με τη Μακάμπι βρέθηκε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Παναθηναϊκός: Στην προπόνηση του «εξάστερου» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος - Ασπίδα σε Αταμάν και παίκτες!

To «παρών» στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, ενόψει του 2ου ματς με τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ, έδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ μια ημέρα μετά την ήττα από τους Ισραηλινούς με σκορ 87-91 στο πρώτο ματς, θέλησε να «ντοπάρει» ψυχολογικά την ομάδα και να υψώσει «ασπίδα» προς τον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες!

Μάλιστα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μιλώντας τους, εξέφρασε την πίστη του και τη στήριξη του  ενόψει της συνέχειας της σειράς με τη Μακάμπι.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 166.791 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μεταξύ όλων τους τόνισε ότι είναι καλύτερη ομάδα από τους Ισραηλινούς. κάτι το οποίο έχει αποδειχθεί και κατά τη διάρκεια της σεζόν, ξεκαθαρίζοντας τους ότι τίποτα δεν έχει χαθεί.

Επιπλέον, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ επανέλαβε ότι βρίσκεται στο πλευρό τους, μαζί με τον κόσμο της ομάδας και ζήτησε να μείνουν προσηλωμένοι στον αυριανό δεύτερο “τελικό”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.