ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το ποσοστό που δίνουν οι στοιχηματικές στον ΠΑΟ για πρόκριση στο Final-4 μετά την ήττα απ’ την Μακάμπι

Tι λένε οι στοιχηματικές μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο πρώτο ματς από τη Μακάμπι;

Το ποσοστό που δίνουν οι στοιχηματικές στον ΠΑΟ για πρόκριση στο Final-4 μετά την ήττα απ' την Μακάμπι

Το πλεονέκτημα έδρας στα  πλέι-οφ είναι σημαντικό, αλλά από μόνο του δεν αρκεί για να σε στείλει στο Final-4.

Αυτό θα πρέπει να το κατάλαβε πολύ καλά ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μέσα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι της σειράς από την Μακάμπι Τελ-Αβίβ και προσγειώθηκε απότομα στην σκληρή πραγματικότητα.

Έκαναν το break

Οι Ισραηλινοί επέβαλλαν τον (γρήγορο) ρυθμό τους, πήγαν το παιχνίδι σε ψηλό σκορ που τους αρέσει, κυριάρχησαν στα επιθετικά ριμπάουντ και έκαναν το break στην σειρά, παίρνοντας προβάδισμα κόντρα στα περισσότερα προγνωστικά.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 183.793 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό σημαίνει ότι η σειρά τελείωσε; Όχι, βέβαια.

Η πρόκριση θα κριθεί στις τρεις νίκες και είναι δεδομένο ότι στα επόμενα παιχνίδια θα υπάρξουν νέες συνθήκες, νέες τακτικές προσαρμογές, νέα όπλα που θα βγουν στο προσκήνιο.

Στο Final-4 θα πάει η ομάδα με τις περισσότερες λύσεις, αυτή που θα δείξει μεγαλύτερη πνευματική και σωματική αντοχή. Οι σειρές πλέι-οφ είναι μαραθώνιος κι όχι κούρσα 100 μέτρων.

Να αλλάξει νοοτροπία

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός είναι να σβήσει ότι έγινε στο πρώτο παιχνίδι και να εμφανιστεί με διαφορετική νοοτροπία την Πέμπτη.

Να εμφανιστεί πιο σκληρός στην άμυνα, να είναι πιο συγκεντρωμένος σε ότι αφορά τον έλεγχο του ρυθμού και να αποφύγει τον τρελό ρυθμό που θέλει να επιβάλλει στο παιχνίδι η ομάδα του Όντεντ Κάτας.

Η αλήθεια είναι ότι η Μακάμπι Τελ-Αβίβ έχει φέτος στο 3-0 το τριφύλλι και έχει χτίσει μία ψυχολογική συνθήκη υπεροχής, ωστόσο αν έρθει το 1-1 την Πέμπτη, τότε η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι με διαφορετικό ηθικό, για να ξαναφέρει στην σειρά στο ΟΑΚΑ ή να την τελειώσει στην σερβική πρωτεύουσα.

Οι μπουκ τον πιστεύουν

Για να γίνει αυτό, θα χρειαστεί να πάρει πολλά περισσότερα από παίκτες που υστέρησαν στο πρώτο παιχνίδι όπως ο Κέντρικ Ναν, αλλά να παίξει και με αμυντική προσήλωση.

Προς το παρόν, οι μπουκ τον εμπιστεύονται ακόμα. Παρότι χάνει με 1-0 στην σειρά, παρότι το πλεονέκτημα της έδρας έχει πάει απέναντι, παρότι η ψυχολογία είναι υπέρ των Ισραηλινών, οι στοιχηματικές εταιρίες εξακολουθούν να δίνουν ως φαβορί τους πράσινους, με βραχείαπάντως κεφαλή.

Ο Παναθηναϊκός πληρώνει από 1,80 έως 1,90 για να πάει στο Βερολίνο και αυτό δείχνει πολλά για τον σεβασμό που έχει και φανερώνει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Αρκεί, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν να βγάλει στο παρκέ το πρόσωπο που είχε στο δεύτερο γύρο της Euroleague, όπου με τις εμφανίσεις της έπεισε ότι αξίζει να επιστρέψει σε Final-4 μετά από 12 χρόνια.

Πηγή: outsidersbet.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.