ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκραντ: «Nα παίξουμε καλύτερη άμυνα – Στόχος μας από την αρχή της σεζόν, το Final 4»

Διαβάστε τις δηλώσεις του γκαρντ του Παναθηναϊκού AKTOR, Τζέριαν Γκραντ, ενόψει της αυριανής 2ης αναμέτρησης των playoffs κόντρα στη Μακάμπι.

Γκραντ: «Nα παίξουμε καλύτερη άμυνα - Στόχος μας από την αρχή της σεζόν, το Final 4»

O Tζέριαν Γκραντ σε δηλώσεις του ενόψει του Game 2 κόντρα στην Μακάμπι τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να παίξει καλύτερη άμυνα στο Game 2, ενώ πρόσθεσε ότι ο στόχος από την αρχή της χρονιάς είναι να πάνε στο Final-4.

Για το Game 1: «Δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο διάστημα. Το παιχνίδι έγινε πολύ έντονο στη συνέχεια και για αυτό χάσαμε.»

Για τo τι πρέπει να αλλάξουν στο 2ο παιχνίδι: «Πρέπει να είμαστε καλοί στην άμυνα και να είμαστε άμεσοι στην εκτέλεση. Είναι κάποια βασικά πράγματα που πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι στην κατοχή του παιχνιδιού και να είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι»

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 164.784 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον βασικό στόχο της ομάδας: «Ο στόχος είναι αυτός που έχουμε θέσει από την αρχή της σεζόν. Να πάμε στο final 4 και αυτό θα επιδιώξουμε»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.