ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ιωαννίδης: «Πολύ βαρύ αποτέλεσμα, πρέπει να γυρίσουμε σελίδα»

Δείτε όσα ανέφερε ο Φώτης Ιωαννίδης μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ.

Ιωαννίδης: «Πολύ βαρύ αποτέλεσμα, πρέπει να γυρίσουμε σελίδα»

Ο Παναθηναϊκός έκανε κακή εμφάνιση και ηττήθηκε από την ΑΕΚ, με τον Φώτη Ιωαννίδη να παραδέχεται μετά το ματς πως η ομάδα του έκανε κακή εμφάνιση, χαρακτηρίζοντας το αποτέλεσμα της OPAP Arena βαρύ.

Έδωσε, ωστόσο, το σύνθημα για την επιστροφή στις νίκες από την ερχόμενη Κυριακή (28/04).

Αναλυτικά:

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 126.863 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων ατομικά και ομαδικά, χάσαμε τις περισσότερες μονομαχίες και τις δεύτερες μπάλες. Δεχτήκαμε τρία γκολ, δεν απειλήσκαμε καθόλου, είναι ένα πολύ βαρύ αποτέλεσμα.

Δεν είναι όλα στο χέρι μας πλέον, προφανώς πρέπει να κάνουμε το 3/3 και να χάσει βαθμούς η ΑΕΚ, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο να πω.

Αυτή είναι η δουλειά μας, να σηκώνουμε το κεφάλι όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Ήταν μια πολύ βαριά ήττα, μια κακή εμφάνιση από όλους.

Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα και να νικήσουμε την Κυριακή, μετά θα δούμε τα υπόλοιπα ματς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.