ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Για την ισοφάριση και την αντεπίθεση στο κατάμεστο ΟΑΚΑ

O Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στο Game 2 των playoffs της Euroleague τη Μακάμπι, αναζητώντας την ισοφάριση στη σειρά!

Για την ισοφάριση και την αντεπίθεση στο κατάμεστο ΟΑΚΑ

Στο καμίνι του ΟΑΚΑ για την ισοφάριση κόντρα στη Μακάμπι!

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί απόψε στις 21:30 στο κλειστό του ΟΑΚΑ του Ισραηλινούς θέλοντας μόνο τη νίκη για να κάνει το 1-1 στη σειρά των playoffs της Euroleague και να διεκδικήσει ένα μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι στο τρίτο ματς προκειμένου να πάρει ξανά το πάνω χέρι για την πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου.

Οι “πράσινοι” έπεσαν θύμα του κακού του 4ου δεκαλέπτου στο πρώτο ματς, αλλά και της κάκιστης διαιτησίας η οποία τους καταδίκασε σε ήττα.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 30.077 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR καλείται, αρχικά, να βελτιώσει την άμυνά του σε σχέση με το Game 1. Η Μακάμπι σκόραρε 91 πόντους και γενικά έβρισκε εύκολα τον δρόμο προς το καλάθι, κάτι πολύ ασυνήθιστο για εντός έδρας ματς των «πρασίνων», οι οποίοι συνήθως υποχρεώνουν τον αντίπαλό τους να «ματώσει» για να σκοράρει. Από την άλλη, θα χρειαστεί καλύτερος έλεγχος των ριμπάουντ αλλά και μεγαλύτερη ευστοχία στις βολές, καθώς αυτοί οι δύο παράγοντες πλήγωσαν τους γηπεδούχους στο πρώτο ματς.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα από το πρώτο παιχνίδι. Αντίθετα, για τους Ισραηλινούς υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες σε σχέση με τον Γουέιντ Μπόλντγουιν, ο οποίος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο Game 1, αν και επιμένει πως θα αγωνιστεί κανονικά.

Την αναμέτρηση ορίστηκαν να διευθύνουν οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Κάρλος Περούγκα (Ισπανία) και Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.