ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Χτύπημα» Γιαννακόπουλου ενόψει του Παναθηναϊκός-Μακάμπι (Vid)

Το story του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ενόψει του αποψινού ματς με τη Μακάμπι!

«Χτύπημα» Γιαννακόπουλου ενόψει του Παναθηναϊκός-Μακάμπι  (Vid)

Την προσοχή και την υπομονή του κόσμου ζήτησε μέσω story στο instagram o Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ενόψει του αποψινού ματς με τη Μακάμπι!

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, λίγες ώρες μετά την παρουσία του στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, αλλά και τις δηλώσεις στήριξης σε παίκτες και Εργκίν Αταμάν, ζήτησε την προσοχή των φιλάθλων και παράλληλα να ενισχύσουν με τη φωνή τους την προσπάθεια της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Φέτος έχουμε κάνει μια ομαδική προσπάθεια, διοίκηση, ομάδα, κόσμος ώστε να επανέλθει η ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης. Πιθανόν σήμερα να είναι ο τελευταίος αγώνας που θα παίξουμε στην έδρα μας στην Ευρωλίγκα. Θα ήθελα να παρακαλέσω να συνεχίσουμε να επιδεικνύουμε την άψογη συμπεριφορά μας στο ΟΑΚΑ, μια συμπεριφορά και μια ατμόσφαιρα που ζηλεύει όλη η Ευρώπη και κρατάει το μπάσκετ ψηλά.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 34.360 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρξουν αντιδράσεις στις όποιες προκλήσεις πιθανόν υπάρξουν σαν αυτές της Τρίτης. Δεν είναι η δουλειά του κόσμου να βάλει τους διαιτητές στη θέση τους και να διασφαλίσει το 50-50. Αυτή είναι δική μου δουλειά. Η δική σας είναι να φωνάξετε και να υποστηρίξετε την ομάδα. Τα λέμε το βράδυ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.