ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την απαράδεκτη εικόνα του Παναθηναϊκού στο ματς της χρονιάς με την ΑΕΚ και την ευθύνη όλων όσων είναι στην ομάδα, για την απαράδεκτη εικόνα, που παρουσίασε.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο!

Παίζεις έναν τελικό, όλος ο κόσμος περιμένει πως και πως να μπεις στο γήπεδο, να σε δει να δαγκώνεις, να βγάζεις σπίθες, να δείξεις άντερα, να ματώσεις, να παίξεις σαν να μην υπάρχει αύριο και μπαίνεις και χάνεις με 3-0 με κάτω τα χέρια. Τελείως αδιάβαστος, απροετοίμαστος σε ένα παιχνίδι, που όλη η Ελλάδα ήξερε, ότι θα παιχτεί ένα μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος.

Έχει η ομάδα να πάρει 14 χρόνια πρωτάθλημα και μπαίνει στο γήπεδο και νομίζεις, ότι παίζει φιλικό προετοιμασίας. Απαράδεκτοι όλοι, αδικαιολόγητοι όλοι. Οι παίκτες ξέρουν, ότι παίζεται ένα πρωτάθλημα και δεν επιτρέπεται να παρουσιάζουν αυτή την εικόνα. Ο Τερίμ ξέρει ότι σε αυτό το παιχνίδι κρίνονται σχεδόν τα πάντα και συνεχίζει τα πειράματα με τον Λημνιό αριστερό εξτρέμ και στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα κινδυνεύει με πέντε γκολ με την ιδέα του 3-5-2, που άδειασε τελείως τα άκρα.

Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά, που ο Παναθηναϊκός δεν έκανε φάση σε ντέρμπι. Η εικόνα ήταν εικόνα ομάδας, που δεν ….ήξερε τι παίζεται σε αυτό το ματς. Και ο προπονητής έχασε κατά κράτος από τον Αλμέιδα . Ολοι γνωρίζαμε, ότι η ΑΕΚ θα παίξει με μαν-του-μαν πάνω σε Ιωαννίδη και Μπακασέτα, αυτό έγινε και χάθηκε κάθε τρόπος επίθεσης, αφού δεν υπήρχε πλάνο να αντιμετωπιστεί ο τρόπος άμυνας της ΑΕΚ.

Πολύ σκληρός για να λυγίσει
Πολύ σκληρός για να λυγίσει 1.461 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η απουσία του Μπερνάρ μπορεί να έχει παίξει ρόλο σίγουρα, διότι θα υπήρχε μία απειλή από αριστερά, που με τον Λημνιό δεν υπήρχε ποτέ, αλλά με την νοοτροπία, που μπήκαν όλοι και προπονητής και παίκτες δεν πιστεύω, ότι θα ήταν πολύ διαφορετική η εικόνα.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού πίστευε, στήριξε, έδωσε και την ψυχή του για αυτό το πρωτάθλημα και βλέπει μία ομάδα να χάνει με κάτω τα χέρια στο πιο κρίσιμο ματς. Εχει χάσει τον ύπνο του, δεν πιστεύει αυτό που είδε. Το ταμείο θα γίνει στο τέλος μετά τον τελικό του κυπέλλου, αλλά πολύ φοβάμαι ότι αυτό το ματς και έτσι όπως ήρθε η ήττα θα οδηγήσει και σε άλλα αρνητικά αποτελέσματα στη συνέχεια.

*Στο 27 είναι πέναλτι πάνω στον Κώτσιρα που δεν δόθηκε. Αυτό και τίποτα άλλο. Με την εικόνα που είχε η ομάδα και το πέναλτι να δινόταν πάλι θα έχανε. Για να λέμε τα πράγματα όπως έχουν, όπως τα λέμε μόνο οι Παναθηναϊκοί.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.