ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

To μήνυμα απόλυτης στήριξης Γιαννακόπουλου σε Αταμάν!

Aπόλυτη στήριξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Εργκίν Αταμάν μετά τη επιθετική ανακοίνωση της Ευρωλίγκας κατά του Παναθηναϊκου!

To μήνυμα απόλυτης στήριξης Γιαννακόπουλου σε Αταμάν!

Στηρίζει με κάθε τρόπο τον Εργκίν Αταμάν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, “απάντησε” μέσω του Instagram στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα η Euroleague κατά του Παναθηναϊκού!

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση της Euroleague και μέσω ενός story στο Instagram επί της ουσίας απάντησε στη διοργανώτρια. Εκφράζοντας παράλληλα τη στήριξή του στον Αταμάν και γράφοντας πως οι δυο τους θα είναι έναντια σε όλο τον κόσμο.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 40.528 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.