ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Tυφώνας» Παναθηναϊκός παρέσυρε τον Ολυμπιακό και πάει να το σηκώσει στο ΣΕΦ!

Με την άμυνα να τσακίζει κόκκαλα και μπροστά σε ένα τρομερό κοινό, ο Παναθηναϊκός ισοπέδωσε τον Ολυμπιακό στον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών (60-50) και έδειξε ότι πάει για την κούπα του πρωταθλητή μέσα στο ΣΕΦ!

«Tυφώνας» Παναθηναϊκός παρέσυρε τον Ολυμπιακό και πάει να το σηκώσει στο ΣΕΦ!

Παναθηναϊκός λυσσασμένος για πρωτάθλημα κατάπιε τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!

Οι “πράσινες” ήταν ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ απέναντι στον “αιώνιο” αντίπαλο και χάρη στην εξαιρετική του άμυνα που τσάκιζε κόκκαλα, αλλά και τον παθιασμένο κόσμο της ομάδας που έκανε “ηφαίστειο” το κλειστό της Λεωφόρου επικράτησαν 60-50 στον 4ο τελικό της Basket League γυναικών!

Έτοιμες να το κάνουν ξανά, όπως το 21′ οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη, που θέλουν να σηκώσουν την κούπα μέσα στο ΣΕΦ στον πέμπτο τελικό την Κυριακή 28 Απριλίου στις 15:00 στην αίθουσα 5!

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 39.215 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κορυφαία της αναμέτρησης η Τσβίτκοβιτς με 20 πόντους, αλλά και η Αλέιν με 10 πόντους και 11 ριμπάουντ. Στο “Παύλος Γιαννακόπουλος” βρέθηκε και ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και… αιώνια πιστός, Νίκος Παππάς!

Οι φιλοξενούμενες ξεκίνησαν καλύτερα και προηγήθηκαν με 2-8, αλλά ο Παναθηναϊκός με τη Τσβίτκοβιτς να δίνει λύσεις επιθετικά μείωσε σε 6-8 και στη συνέχεια η Αλέιν έφερε το σκορ στα ίσα (8-8) στο 7’. Η πρώτη περίοδος έληξε 10-10.

Με «πράσινο» σερί 4-0 ξεκίνησε το δεύτερο δεκάλεπτο (14-10) και παρόλο που ο Ολυμπιακός απάντησε και πλησίασε σε 16-15, οι «πράσινες» έκοψαν την αντεπίθεση και ανέβασαν στροφές. Στην εξίσωση μπήκε και η Τζόουνς που έκανε το +7 (24-17) στο 1:16 ενώ με τρίποντο της Τσβίτκοβιτς το ημίχρονο έκλεισε 27-17.

Με την επιστροφή στο παρκέ ο Παναθηναϊκός ήλεγξε το ρυθμό και ξεκίνησε να αυξάνει την απόσταση για το +12 (40-28) ύστερα από τρίποντο της Αλεξανδρή. Οι ερυθρόλευκες απάντησαν (40-30) αλλά η Παυλοπούλου επίσης με τρίποντο έκανε το 43-30. Η περίοδος έληξε με διψήφια διαφορά υπέρ του ΠΑΟ 43-30.

Το +17 του «τριφυλλιού» έγραψαν με 3/3 τρίποντα Αλεξανδρή, Παυλοπούλου και Τσιβίτκοβιτς (52-35). Η εικόνα του αγώνα παρέμεινε ίδια και στη συνέχεια με τον Παναθηναϊκό να έχει θέσει τις βάσεις της νίκης. Οι «πράσινες» διατήρησαν τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα και έφτασαν στη νίκη με 60-50.

Τα δεκάλεπτα: 10-10, 27-17, 43-33, 60-50

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.