ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Προκλητική συμπεριφορά και βρισιές από τους παίκτες της Μακάμπι προς τον Εργκίν Αταμάν! (Vid)

Η ήττα έπεσε βαριά στους παίκτες της Μακάμπι οι οποίοι αποχώρησαν από το παρκέ με άσεμνες χειρονομίες!

Προκλητική συμπεριφορά και βρισιές από τους παίκτες της Μακάμπι προς τον Εργκίν Αταμάν! (Vid)

Αρκετά προκλητικοί και άσεμνοι ήταν οι παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ!

Ο Εξάστερος ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά επικρατώντας 95-79, γεγονός το οποίο εκνεύρισε ιδιαίτερα τους παίκτες των φιλοξενούμενων που κατά την αποχώρηση τους από το παρκέ, και κατά την είσοδο τους στη φυσούνα, έβριζαν ανθρώπους του Παναθηναϊκού και τον Εργκίν Αταμάν, με πρωταγωνιστή τον Μπολντγουιν!

Όλα αυτά ενώ ήδη είχε προηγηθεί ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δυο ομάδων μετά την ακατανόητη ενέργεια του Κλίβελαντ να επιχειρήσει κάρφωμα στην τελευταία φάση, για να δεχθεί το monster block και το… trash talking από τον Κώστα Αντετοκούνμπο.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 139.051 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γκραντ προσπάθησε να μπει στη μέση ως ειρηνοποιός αλλά η κατάσταση πήγε να ξεφύγει. Τελικά έπειτα από ένα λεπτό χάρη στους περισσότερους παίκτες που ήταν ψύχραιμοι, εξομαλύνθηκε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.