ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σλούκας: «Πρέπει να είμαστε πεινασμένοι και να προσέξουμε τις λεπτομέρειες!»

Οι δηλώσεις του Κώστα Σλούκα μετά τη μυθική του εμφάνιση και τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι!

Σλούκας: «Πρέπει να είμαστε πεινασμένοι και να προσέξουμε τις λεπτομέρειες!»

Οι δηλώσεις του Κώστα Σλούκα στη βραδιά «ορόσημο» για τον Έλληνα διεθνή με τη φανέλα του Παναθηναϊκού AKTOR, αλλά και τη πρώτη νίκη των «πρασίνων» στη σειρά κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι περήφανος συνολικά για την εμφάνιση μας με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο. Στη συνέχεια στα επόμενα τρία δεκάλεπτα παίξαμε σύμφωνα με το πλάνο μας. Ίσως έπαιξε ρόλο η πίεση που είχαμε εμείς στην αρχική η αυτοπεποίθηση που είχε ο αντίπαλος.

Είπα στο ημίχρονο πως πρέπει να είμαστε πεινασμένοι και προσέξουμε τις μικρές λεπτομέρειες για να κερδίσουμε και εκεί. Ήταν πολύ καλή ομάδα και πέρυσι για λεπτομέρειες δεν πήγαν στο Final-4»

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 115.032 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.