ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαπέτρου: «Παίξαμε επιθετικά, ήμουν έτοιμος να βοηθήσω»

Οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι!

Παπαπέτρου: «Παίξαμε επιθετικά, ήμουν έτοιμος να βοηθήσω»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε πως έχει εμπειρία από τέτοια ματς Ευρωλίγκας κι ήταν έτοιμος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, θεωρεί πως τώρα ξεκινά η σειρά με τη Μακάμπι και στάθηκε στην προπόνηση που κάνει μετά τα ματς.

Αναλυτικά: «Νιώθω παράξενα. Έχω εμπειρία από αυτά τα ματς κι ήμουν έτοιμος να βοηθήσω. Αξίζαμε τη νίκη, παίξαμε καλά, παίξαμε επιθετικά. Η σειρά ξεκινάει τώρα. Πρέπει να ετοιμαστούμε για να πάρουμε μια νίκη εκτός έδρας».

Για την προπόνηση που έκανε μετά το ματς: «Έβλεπα πολύ μπάσκετ. Βγήκα για προπόνηση, γιατί ήθελα να παίζω. Δεν είχα παίξει πολύ, ήθελα να προπονηθώ. Έτσι είμαι σε όλη μου την καριέρα».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 50.623 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.