ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έξαλλος ο Αταμάν με Ισραηλινό: «Ποιος είναι αυτός; Τι κάνεις στα αποδυτήριά μας;»-Δείτε το βίντεο

O προπονητής του Παναθηναϊκού έγινε έξαλλος. Δείτε τον λόγο.

Έξαλλος ο Αταμάν με Ισραηλινό: «Ποιος είναι αυτός; Τι κάνεις στα αποδυτήριά μας;»-Δείτε το βίντεο

Ο Εργκίν Αταμάν έγινε έξαλλος από την παρουσία ενός Ισραηλινού, πιθανότατα οπαδού της Μακάμπι, στο χώρο των αποδυτηρίων.

«Ποιος είναι αυτός ο τύπος; Ποιος είναι; Τι κάνεις στα αποδυτήριά μας;», φώναζε ο Τούρκος προπονητής, με τον Ισραηλινό να απαντά «Είμαι από το Ισραήλ», χωρίς όμως αυτό να ηρεμήσει τον Αταμάν. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» στη συνέχεια καλούσε την ασφάλεια να απομακρύνει τον συγκεκριμένο άνδρα από το χώρο.

Δείτε το βίντεο όπως δημοσιεύτηκε από την ιστοσελίδα one.co.il

Θα συνεχίσει Ελλάδα ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ;
Θα συνεχίσει Ελλάδα ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ; 9.941 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.