ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

ΜVP ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού στη A2 Ιταλίας

Σε πολυτιμότερο παίκτη του πρωταθλήματος β' κατηγορίας Ιταλίας αναδείχθηκε ο Ράσμους Νίλσεν, το νέο απόκτημα της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού.

ΜVP ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού στη A2 Ιταλίας

Η βράβευση του Ράσμους Νίλσεν στους των τελικών των Play Off της A2 Credem Banca, έγινε από την Υβόν Σλέσινγκερ, Αναπληρώτρια Διευθύντρια της Volley League Serie A. Η Γκροτατσολίνα πανηγύρισε έξαλλα την άνοδο στην Credem Banca SuperLeague.

Ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε συμφωνία με τον 30χρονο Μάρκους Νίλσεν, ο οποίος είναι διαγώνιος διεθνής με την εθνική Δανίας και είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα. Η απόκτηση του θα καλύψει το κενό του Φερνάντο Ερνάντεζ.

Στο παρελθόν ο Νίλσεν έχει φορέσει την φανέλα της Οντένσε από το 2011-2013, της Μίντελφαρτ από το 2013-2015, της Βαρέμ για λίγους μήνες το 2015, της Globo Banca Popolare del Frusinate Sora από το 2017-2019, της Μάασεϊκ για λίγους μήνες το 2019, ενώ από το 2021 έως τώρα φοράει τα χρώματα της Grottazzolina.

Παναθηναϊκός: «Πράσινες» και τη νέα σεζόν, Μπελιά & Γκρόθες!
Παναθηναϊκός: «Πράσινες» και τη νέα σεζόν, Μπελιά & Γκρόθες! 465 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.