ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Δεν τους βλέπει καν: ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στατιστικά του Σλούκα στα δυο ματς με τη Μακάμπι!

Αυτά που έκανε ο Κώστας Σλούκας στα δυο ματς του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!

Δεν τους βλέπει καν: ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στατιστικά του Σλούκα στα δυο ματς με τη Μακάμπι!

«Ζωντανός» και παθιασμένος για Final Four έδειξε ότι είναι ο Παναθηναϊκός!

Οι «πράσινοι» μπορεί να ηττήθηκαν στο πρώτο ματς από τη Μακάμπι, ωστόσο με μια ψυχωμένη εμφάνιση στο Game 2, επικράτησε 95-79, φέρνοντας τη σειρά των playoffs της Euroleague στο 1-1 και πλέον πάνε στο Βελιγράδι με στόχο ένα τουλάχιστον «διπλό»!

Μεγάλος πρωταγωνιστής του «τριφυλλιού» κυρίως στο δεύτερο ματς ήταν ο αρχηγός Κώστας Σλούκας! Ο πολύπειρος Έλληνας γκαρντ, απέδειξε στους 18οοο φιλάθλους που ήταν στο ΟΑΚΑ, αλλά και στα εκατομμύρια Παναθηναϊκών που έβλεπαν το ματς από την τηλεόραση, όπως και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Εργκίν Αταμάν γιατί είναι ο ΗΓΕΤΗΣ αυτού του υπερταλαντούχου συνόλου!

«Το 4ο σε κάνει μύθο»: Όταν ο Παναθηναϊκός σήκωσε το ευρωπαϊκό μέσα στο σπίτι του!
«Το 4ο σε κάνει μύθο»: Όταν ο Παναθηναϊκός σήκωσε το ευρωπαϊκό μέσα στο σπίτι του! 460 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έκανε ένα εκπληκτικό ματς κόντρα στην Μακάμπι με 29 πόντους και εκπληκτικά ποσοστά: 8/9 δίποντα, 4/7 τρίποντα και 1/1 βολή. Είχε ακόμα 4 ασίστ και 3 ριμπάουντ σε 29′ για να συγκεντρώσει 28 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Αν δούμε όμως το τι έκανε και στα δυο ματς, θα μείνουμε με το στόμα ανοικτό!

Στα δύο πρώτα ματς της σειράς ο 34χρονος γκαρντ έχει 20,5 πόντους με εντυπωσιακά ποσοστά: 85,7% στις βολές (6/7), 83,3% στα δίποντα (10/12) και 50% στα τρίποντα (5/10). Παράλληλα είχε 8,5 ασίστ και μόλις 1,5 λάθη, 2,5 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 25,5 στην αξιολόγηση ανά αγώνα, ενώ η ομάδα του ήταν στο +12 στο διάστημα που ο ίδιος ήταν στο παρκέ.

Ίσως όμως το πιο εντυπωσιακό στοιχείο να είναι το εξής: ο Σλούκας σκόραρε ή δημιούργησε 35 πόντους στο πρώτο και 39 πόντους στο δεύτερο παιχνίδι. Συνολικά δηλαδή 74 πόντους από τους συνολικά 182 πόντους που πέτυχαν οι «πράσινοι», δηλαδή το 40,6% της παραγωγής του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.