ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τα δεδομένα για Μπάλντγουιν στα παιχνίδια στο Βελιγράδι

Παραμένει η ανησυχία για τον Γουέιν Μπάλντγουιν στη Μακάμπι Τελ Αβίβ,

Τα δεδομένα για Μπάλντγουιν στα παιχνίδια στο Βελιγράδι

Παραμένει η ανησυχία για τον Γουέιν Μπάλντγουιν στη Μακάμπι Τελ Αβίβ,

Ο Αμερικανός γκαρντ της Μακάμπι δεν αγωνίστηκε στο game 2 με τον Παναθηναϊκό και οι Ισραηλινοί κάνουν προσπάθειες προκειμένου ο παίκτης να είναι διαθέσιμος στο επόμενο ματς στο Βελιγράδι.

Πάντως, μέχρι τώρα τα νέα δεν είνα αισιόδοξα για τη Μακάμπι. Οπως αναφέρουν στο Ισραήλ, οι πιθανότητες συμμετοχής του και στους δυο αγώνες του Βελιγραδίου είναι λίγες.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 219.227 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μπάλντγουιν αναχώρησε για την Κροατία, όπου θα κάνει θεραπείες και αναμένεται να επιστρέψει στο Βελιγράδι τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, στη Μακάμπι προσανατολίζονται να έχουν έτοιμο τον Αμερικανό για ένα πιθανό Game 5, στην Αθήνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.