ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός: Θέλει νίκη για να μπει στα ημιτελικά!

Την μάχη της για να μπει στα ημιτελικά δίνει η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού.

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός: Θέλει νίκη για να μπει στα ημιτελικά!

Στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης δοκιμάζεται απόψε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Πανιώνιο, στον τρίτο και καθοριστικό αγώνας της σειράς των προημιτελικών των Play Off του πρωταθλήματος πόλο Α1 Ανδρών (19:00).

Η σειρά είναι στο ισόπαλο 1-1 και έτσι ο νικητής του τρίτου αγώνα θα προκριθεί στην 4άδα του πρωταθλήματος και θα αγωνιστεί στους ημιτελικούς, με μειονέκτημα έδρας, κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο ηττημένος θα παίξει για τις θέσεις 5-8, με πρώτο αντίπαλο τον Υδραϊκό και με πλεονέκτημα έδρας.

Θυμίζουμε πως στο πρώτο ματς το «τριφύλλι» έκανε το break στην έδρα του Πανιωνίου, ο οποίος απάντησε στο δεύτερο ματς με break στο break.

Παναθηναϊκός: Ηττα και αποκλεισμός από τον Πανιώνιο
Παναθηναϊκός: Ηττα και αποκλεισμός από τον Πανιώνιο 170 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Νίκος Μπουδραμής και Χρήστος Κουρτίδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.