ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Για τα επεισόδια στο Βόλο συνομιλούσαν με τον κύριο Καραπαπά»

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» αποκαλύπτει άλλο ένα μέρος της κατάθεσης μάρτυρα που εμπλέκει τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Για τα επεισόδια στο Βόλο συνομιλούσαν με τον κύριο Καραπαπά»

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ από φίλο του 18χρονου βασικού κατηγορούμενου, που πήγαιναν μαζί στο γήπεδο, δείχνει προς τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα φέρνει στο φως έναν διάλογο από το Διαβιβαστικό της Αστυνομίας:

Ερώτηση: Είναι κάποια συγκεκριμένα άτομα που φροντίζουν για όλη αυτή την οργάνωση των συγκεντρώσεων και των υλικών; Απάντηση: Είναι αρκετά άτομα, σίγουρα σε αυτά που ξέρω είναι ο Χ., ο Ι. ο Κ., ο οποίος έχει πιο ειδικό ρόλο για τα πάνω. Δεν ξέρω αν αυτοί οι συγκεκριμένοι έχουν σχέση με τα υλικά.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.586 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ερώτηση: Τι άλλο γνωρίζεις για τους ειδικότερους ρόλους που έχουν αυτά τα συγκεκριμένα άτομα; Απάντηση: Ο Μ. με τον Ι. έχουν τον ρόλο του καθοδηγητή στην κερκίδα και στους οργανωμένους φιλάθλους και ό,τι λένε αυτοί πάντα γίνεται.

Ερώτηση: Ξέρεις εάν αυτοί οι συγκεκριμένοι και οι υπόλοιποι που δεν γνωρίζεις έχουν άμεση επικοινωνία με άτομα της διοίκησης του Ολυμπιακού για τις ενέργειές τους; Απάντηση: Απ’ όσο έχω ακούσει για τα επεισόδια στον Βόλο, οι συγκεκριμένοι και όλοι οι υπόλοιποι συνομιλούν με τον κύριο Καραπαπά του Ολυμπιακού.

Πηγή: SDNA.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.