ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: Kαταλήγει σε Γκάσμαν για τη θέση του κεντρικού! (Vid)

Ο 27χρονος Αμερικανός, Πάτρικ Γκάσμαν, θα είναι ο αντικαταστάτης του Λούκας Ράνγκελ στον Παναθηναϊκό για τη θέση του κεντρικού!

Παναθηναϊκός: Kαταλήγει σε Γκάσμαν για τη θέση του κεντρικού! (Vid)

Η σεζόν για τον Παναθηναϊκό έχει τελειώσει εδώ και λίγες ημέρες, όμως η ομάδα βόλεϊ ανδρών έχει ήδη ξεκινήσει να χτίζεται εδώ και καιρό ενόψει της νέας σεζόν.

Οι “πράσινοι” πάνε σε ριζικές αλλαγές στις θέσεις των ξένων, αφού Ερνάντες, Κόβαρ, Ράνγκελ και Ιερεθουέλο θα αποτελέσουν παρελθόν με το τριφύλλι να έχει ήδη καλύψει σε μεγάλο βαθμό τις θέσεις τους για τη νέα χρονιά.

Ήδη το τριφύλλι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Γερμανό Μαξ Έλγκερτ για τη θέση του πασαδόρου, με τον Δανό, Μάρκους Νίλσεν για τη θέση του διαγώνιου και την αντικατάσταση του Φερνάντο Ερνάντες που αποχωρεί για το Κουβέιτ, αλλά και με τον Άρη Χανδρινό για την ενίσχυση της θέσης των λίμπερο αφού ο Δημήτρης Ζήσης θα αποχωρήσει.

Ωστόσο ο Παναθηναϊκός βρήκε τον αντικαταστάτη και του Λούκας Ράνγκελ. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός πραγματοποίησε μια μυθική καριέρα με το τριφύλλι στο στήθος, αλλά η ανάγκη ανανέωσης είναι επιτακτική.

Εκεί λοιπόν τη θέση μπροστά στο φιλέ θα πάρει ο 27χρονος Αμερικανός, Πάτρικ Γκάσμαν! Ο ύψους 208 εκατοστών κεντρικός ξεκίνησε την καριέρα του στο πανεπιστήμιο της Χαβάης, στην συνέχεια πήγε στην Βραζιλία και την Vôlei Funvic Natal, ενώ πέρσι έπαιξε στην Γαλλία και την Σαμόντ.

Να σημειωθεί ότι ο Γκάσμαν είναι από τους πιο ξεχωριστούς παίκτες στη συγκεκριμένη θέση στις ΗΠΑ και δεν αποκλείεται να παλέψει για μια θέση στην Εθνική προκειμένου να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες τoυ Παρισιού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.