ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ από τα φίνα κορίτσια: “Ρούξι το πρωτάθλημα για εσένα”

Συγκλονιστικές στιγμές στον "Τάφο του Ινδού" με τις πρωταθλήτριες παίκτριες του Παναθηναϊκού να αφιερώνουν το 27ο πρωτάθλημα στην αείμνηστη, Ρούξι Ντουμιτρέσκου.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ από τα φίνα κορίτσια:

Ανατριχιαστικές στιγμές στη Λεωφόρο και τη φιέστα του Παναθηναϊκού για το 27ο πρωτάθλημα της ομάδας βόλεϊ γυναικών!

Οι “πράσινες” αποθεώθηκαν από τους οπαδούς του τριφυλλιού που βρέθηκαν στο κλειστό της Λεωφόρου για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τρίτου διαδοχικού πρωταθλήματος το οποίο προήλθε μετά από ΕΠΙΚΗ ανατροπή στη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό.

Τα φίνα κορίτσια έτυχαν θερμής υποδοχής με ένα ατελείωτο πάρτι να στήνεται μέσα και έξω από το “Παύλος Γιαννακόπουλος” ωστόσο κάτι… έλειπε.

Παίρνει Βαν Χάρντενερ ο Παναθηναϊκός!
Παίρνει Βαν Χάρντενερ ο Παναθηναϊκός! 1.286 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πρωταθλήτριες άνοιξαν ένα πανό με το οποίο αφιέρωσαν την κούπα στη Ρούξι Ντουμιτρέσκου η οποία έφυγε πρόσφατα από τη ζωή και αποτελεί το “τοτέμ” του συλλόγου και μια από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες που φόρεσαν ποτέ τα πράσινα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.