ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Νέσιτς: «Θα δούμε για το μέλλον μου στον Παναθηναϊκό – Ευχαριστώ τον Καλμαζίδη»

Όλα όσα ανέφερε ο Νέσιτς μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

Νέσιτς: «Θα δούμε για το μέλλον μου στον Παναθηναϊκό - Ευχαριστώ τον Καλμαζίδη»

Ο Ντράγκαν Νέσιτς σε δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος άφησε όλα τα σενάρια ανοιχτά αναφορικά με την παραμονή του στον Παναθηναϊκό, ενώ για μία ακόμα φορά ευχαρίστησε τον Γιάννη Καλμαζίδη για τη δουλειά του στην ομάδα μέχρι να αναλάβει εκείνος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Ευχαριστώ την διοίκηση της ομάδας και τις παίκτριες που με βοήθησαν στο κοουτσάρισμα σε αυτή την σειρά των τελικών τις τελευταίες 43 μέρες που είμαστε μαζί. Ευχαριστώ και τον πρώην προπονητή (σ.σ. Γιάννη Καλμαζίδη), το έχω πει πολλές φορές η ομάδα ήταν έτοιμη. Είμαι ευτυχισμένος που καταφέραμε να πάρουμε τον τίτλο σε μια τέτοια σειρά τελικών.

Είχαμε μεγάλη πίστη ότι θα τα καταφέρουμε. Συγχαρητήρια και στον Ολυμπιακό, ήταν ένας σπουδαίος αντίπαλος αγωνιστικά και έχει ένα πολύ καλό προπονητή. Η σειρά των αγώνων γενικά ήταν εκπληκτική αγωνιστικά και τακτικά. Θα δούμε για την επόμενη μέρα. Αγάπησα τον σύλλογο αλλά ακόμα δεν ξέρω. Θα δούμε».

Eπίσημο: Παρελθόν οκτώ παίκτες από τον Παναθηναϊκό!
Eπίσημο: Παρελθόν οκτώ παίκτες από τον Παναθηναϊκό! 17.015 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.