ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μαρούσι: Πληροφορίες για δεύτερο τραυματία από τους πυροβολισμούς σε νυχτερινό κέντρο

Οι Αρχές εξετάζουν εάν ο άνδρας συμμετείχε στη συμπλοκή ή απλώς βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι και δέχθηκε πυρά

Μαρούσι: Πληροφορίες για δεύτερο τραυματία από τους πυροβολισμούς σε νυχτερινό κέντρο

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός της άγριας συμπλοκής έξω από νυχτερινό κέντρο της λεωφόρου Κηφισιάς στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα ωστόσο με τις τελευταίες πληροφορίες, που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ υπάρχει και δεύτερος τραυματίας, ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος διακομίστηκε σε νοσοκομείο με τραύμα από πυροβόλο όπλο.

Αμέσως ενημερώθηκε η Ασφάλεια, ενώ στο νοσοκομείο σπεύδει και κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. Δεν είναι γνωστό εάν ο νεαρός συμμετείχε στη συμπλοκή ή βρέθηκε στο σημείο και δέχθηκε και εκείνος πυρά.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 897.706 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Αρχές που προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ της συμπλοκής εξετάζουν αν το επεισόδιο ξεκίνησε μέσα στο κατάστημα ή στον εξωτερικό χώρο, όπου βρέθηκε ένας κάλυκας 9 χιλιοστών και ένα πιστόλι επίσης 9 χιλιοστών, πεταμένο σε μία γλάστρα και εκτιμάται ότι ενώ η παρέα διασκέδαζε μέσα, τα δύο άτομα βγήκαν έξω για να λύσουν τις διαφορές τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.