ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ»

Στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα βρεθεί απόψε το βράδυ ο προπονητής της Εθνικής Τουρκίας, Βιτσέντσο Μοντέλα προκειμένου να παρακολουθήσει το Παναθηναϊκός-Άρης.

«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ»

O Παναθηναϊκός καλείται απόψε το βράδυ (20:30) να κάνει τη δουλειά του και να κερδίσει τον Άρη για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι πράσινοι θα δώσουν το προτελευταίο ματς της σεζόν στο Απόστολος Νικολαϊδης, έχοντας αρκετές απουσίες με σημαντικότερες εκείνες των Ακαϊντίν και Γέντβαϊ που έχουν συμπληρώσει κάρτες και δεν θα αγωνιστούν στο ματς.

Ωστόσο στις κερκίδες θα βρίσκεται και μια εξέχουσα προσωπικότητα. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η τουρκική Fanatik, στις κερκίδες του Απόστολος Νικολαϊδης θα βρεθεί και ο προπονητής της Εθνικής Τουρκίας, Βιτσέντσο Μοντέλα!

«Bόμβα» από Τουρκία: «O Παναθηναϊκός θέλει τον Μάουρο Ικάρντι»!
«Bόμβα» από Τουρκία: «O Παναθηναϊκός θέλει τον Μάουρο Ικάρντι»! 2.523 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ιταλός τεχνικός θα δει το παιχνίδι μετά την ολοκλήρωση του οποίου θα έχει, σύμφωνα πάντα με την τουρκική ιστοσελίδα, συνάντηση με τον Φατίχ Τερίμ, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση του Ακαϊντίν, ώστε να τον έχει στα υπόψιν του για το Euro 2024.

Θυμίζουμε ότι κάτι παρεμφερές είχε συμβεί και με τον προπονητή της Εθνικής Σερβίς, Ζόραν Στοϊκοβιτς, που τον περασμένο Οκτώβρη είχε δει από κοντά το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (2-2) ώστε να παρακολουθήσει τον Φίλιπ Τζούριτσιτς και τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς για την εθνική ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.