ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ιστορική και αδιανόητη αυτοκτονία του Παναθηναϊκού

Ο ΠΑΟΚ έκανε δώρο στον Παναθηναϊκό, αλλά αυτός δεν το άνοιξε ποτέ και το πέταξε στα σκουπίδια. Ιστορική αυτοκτονία και ήττα από τον Άρη με 1-0 από το 2' στη Λεωφόρο, σε ένα ματς που αν το έπαιρνε θα έμπαινε ξανά στη μάχη του τίτλου

Ιστορική και αδιανόητη αυτοκτονία του Παναθηναϊκού

Ο ΠΑΟΚ έκανε δώρο στον Παναθηναϊκό, αλλά αυτός δεν το άνοιξε ποτέ και το πέταξε στα σκουπίδια. Ιστορική αυτοκτονία και ήττα από τον Άρη με 1-0 από το 2′ στη Λεωφόρο, σε ένα ματς που αν το έπαιρνε θα έμπαινε ξανά στη μάχη του τίτλου

Το ματς

Εφιαλτικό το ξεκίνημα στη Λεωφόρο για τον Παναθηναϊκό καθώς για μια ακόμη φορά, οι «πράσινοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ στα playoffs. Οι παίκτες του Άρη κυκλοφόρησαν την μπάλα, ο Σουλεϊμάνοφ βρήκε τον Νταρίντα, αυτός αμέσως τη σέντρα στην περιοχή εκεί όπου ο Ζαμόρα με κεφαλιά νίκησε τον Ντραγκόφσκι για το 0-1.

Οι πράσινοι ήταν υποχρεωμένοι να αντιδράσουν άμεσα και στο 8′ έχασαν την πρώτη μεγάλη τους στιγμή στο ματς με το κόρνερ του Μπακασέτα να βρίσκει τον Ούγκο στην περιοχή, ο Βραζιλιάνος έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Κουέστα απέκρουσε στη γωνία του.

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.714 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τριφύλλι ανέβασε στροφές και ένα λεπτό αργότερα απείλησε ξανά με τον Βέρμπιτς να μπαίνει από τα αριστερά και να γυρίζει την μπάλα αλλά δεν μπόρεσε να την σπρώξει στα δίχτυα ο Λημνιός.

Στο 16′ ο Μπακασέτας απείλησε με μια οβίδα, από μακριά από εκτέλεση φάουλ, με τον Κουέστα να διώχνει, ενώ έξι λεπτά αργότερα δείγμα του θολού μυαλού των πρασίνων, λίγο έλειψε να γίνει το 0-2 από τραγικό λάθος του Ντραγκόφσκι και σωτήριο κόψιμο του Ούγκο.

Το υπόλοιπο του πρώτου μέρους κύλησε με τον Παναθηναϊκό να έχει την κατοχή και να πιέζει χωρίς ωστόσο να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με παρ’ ολίγον… τραγωδία για τον Παναθηναϊκό, αφού στο 52′ η μπάλα έφτασε στην περιοχή του Παναθηναϊκού με τον Ζαμόρα να κάνει το σουτ με δύναμη, η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Ντραγκόφσκι και στην επαναφορά ο Μανού Γκαρθία πλάσαρε άουτ.

Λίγο αργότερα ο Παναθηναϊκός έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση. Ο Ιωαννίδης από τα δεξιά μετέφερε την μπάλα, την έφερε αριστερά στον Μλαντένοβιτς που έκανε συρτή σέντρα, εκεί ο Σπόραρ πλάσαρε από πλεονεκτική θέση, αλλά αστόχησε!

Μην έχοντας πολλές επιλογές ο Τερίμ έβαλε στο ματς και τον Γερεμέγεφ, αλλά και ό,τι επιθετικό παίκτη είχε στον πάγκο, με την ομάδα να κατασκηνώνει στην περιοχή του Άρη.

Οι πολλές “γιόμες” στην περιοχή του Άρη δεν είχαν αποτέλεσμα. Τα σουτ τον Σπόραρ, Ιωαννίδη, Μαντσίνι δεν είχαν αποτέλεσμα. Στο 85′ ο Παναθηναϊκός έχασε μια τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει και να κυνηγήσει ότι μπορεί μέχρι το τέλος. Από σέντρα του Αράο, και αλλεπάλληλες κόντρες ο Τζούριτσιτς σούταρε η άμυνα του Άρη έβαλε στοπ, ενώ ο Ιωαννίδης σούταρε πάνω στον Κουέστα. Ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Οντουμπάτζο οι γηπεδούχοι, αλλά ο Αγκάγιεφ είπε “παίζετε”.

Ως το τέλος δεν άλλαξε τίποτα και ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε αυτοκτονία μεγατόνων!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.