ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τσέριν: «Ντροπή αυτό που έγινε σήμερα – Να βγούμε δεύτεροι και να πάρουμε το Κύπελλο για να σώσουμε τη χρονιά»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Άνταμ Τσέριν μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη στη Λεωφόρο με σκορ 1-0 για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Τσέριν: «Ντροπή αυτό που έγινε σήμερα - Να βγούμε δεύτεροι και να πάρουμε το Κύπελλο για να σώσουμε τη χρονιά»

Φανερά απογοητευμένος μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη ο Άνταμ Τσέριν μετά το τέλος του ματς.

Ο Σλοβένος χαφ του «τριφυλλιού» έκανε λόγο για «ντροπή», ενώ ξεκαθάρισε ότι μοναδικός στόχος πλέον είναι η κατάληψη της δεύτερης θέσης, καθώς και η κατάκτηση του Κυπέλλου προκειμένου να σωθεί η σεζόν.

Αναλυτικά:

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.741 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τι δεν πήγε καλά στο ματς με τον Άρη: «Αυτό είναι το πρόβλημα. Δεχόμαστε γρήγορα γκολ και αλλάζουν τα σχέδια την ώρα του αγώνα. Είναι ντροπή αυτό που έγινε απόψε. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο»

Για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός ως το τέλος του πρωταθλήματος μέχρι και τον τελικό Κυπέλλου: «Αφού το πρωτάθλημα τελειώνει αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βγούμε δεύτεροι και να πάρουμε δυο νίκες. Πρέπει να παραμείνουμε δεύτεροι και να προετοιμαστούμε για το κύπελλο για να τους δώσουμε χαρά γιατί είναι δυσαρεστημένοι και να σώσουμε την χρονιά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.